•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nagradna igra: bioskop Kupina & Prolog.rs

“Dobrodošli u Hotel Transilvaniju”, Drakulinu rezidenciju, gde čudovišta i monstrumi, zajedno sa svojim porodicama mogu doći da se odmore i nađu utočište od ljudi koji ih proganjaju!
Jednog posebnog vikenda, Drakula je pozvao neke od najčuvenijih čudovišta sveta, Frankenštajna i njegovu nevestu, Mumiju, Nevidljivog čoveka, porodicu Vukodlaka i druge, kako bi proslavili 118. rođendan njegove ćerke, Mevis. Nažalost, ceo Drakulin svet preti da se uruši kada se na vratima njegovog hotela pojavi jedan sasvim običan čovek.

Liam Nison je još jednom Brajan Mils, penzionisani agent CIA koga ništa nije moglo da zaustavi u nastojanju da spasi otetu kćerku u filmu Taken. Kad ga na metu uzme misteriozni osvetnik, Brajan mora da angažuje svoj "posebni sklop veština" kako bi porodicu spasio od kriminalaca koji su krenuli da ih ubiju.
Slavni reditelj Luk Beson (koji je učestvovao u pisanju scenarija za film 96 sati: Istanbul i u producirao ga), koscenarista Robert Mark Kamen (koji je s Besonom napisao scenarije za oba filma serijala Taken) i reditelj Olivier Megaton (Columbiana, Transporter 3) donose nam film 96 sati: Istanbul koji prati uspeh filma Taken iz 2008. godine koji je donio 224 miliona dolara zarade od prikazivanja u bioskopima. Gledaoci su navijali za Nisona (Bryan Mills), oca koji se preterano zaštitnički odnosi prema kćerki i čije veštine – usavršene tokom godina tajnih operacija – dolaze na probu nakon što je odavno u penziji nakon rada za CIA. Odlučan da spasi kćerku koja je oteta iz pariskog stana, Brajan u filmu Taken kreće na putovanje koje u sekundi može da shvati svatko ko je roditelj. Ovoga puta će u borbi za goli život imati podršku i članova svoje porodice.

U saradnji sa Kupina bioskopom obezbedili smo Vam po dva puta po jednu kartu za bioskopske projekcije za ove filmove za nedelju (07.10.2012. - naknadno ćemo obavestiti dobitnike u tačnim terminima).

Da bi ste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da pošaljete Vaše podatke na email adresu info@prolog.rs, za koji film bi ste želeli karte i Vaš predlog Filma godine 2012.

Imena dobitnika objavićemo na našoj FaceBook stranici u četvrtak a dobitnici će biti obavešteni i putem emaila.

Diskutujte sa nama o filmovima a i o bilo čemu na našem forumu.

info@prolog.rs


Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...