•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nagradna igra: bioskop Kupina & Prolog.rs

Domaći film "Vir", debitantsko ostvarenje Bojana Vuka Kosovčevića, govori o Beogradu posmatranom iz ugla tri mlada čoveka u tri posebne priče koje se međusobno prepliću i dopunjuju.
Film o prvoj polovini devedesetih godina iz ugla mladih, o njihovim naporima da pronađu sebe dok ih okolnosti vuku na dno. Film čine tri priče. Svaka prati različitog junaka tokom 48 sati kada u njihovim životima dolazi do velikog preokreta.“Koreni mržnje” prati vođu grupe skinheda, Bogdana. Njegov bes i agresija, koje mu je nesebično u kosti uterao otac konstantnim batinama i bespotrebnim kažnjavanjem, izaziva u njemu erupciju mržnje prema sebi i celom svetu i vodi ga na dno.”Sumrak idola” prati Kaleta, poslednjeg preživelog pucača iz jednog poznatog klana. Štiti ga stric iz Državne bezbednosti, sve dok Kale još jednom ne pretera. Priča "Vir“ prati Grofa, umetnika-crtača grafita koji je bio mobilisan i završio sa traumom iz rata od koje se još nije oporavio. Ceo svoj život je posvetio crtanju grafita sa jednom posebnom temom-virom. Siguran je da kada ga nacrta onako kako treba, nestaće senke prošlosti sa kojima živi.

Robert Pattinson i Kristen Stewart u ulogama besmrtnog vampira i tinejdžerke koji se zaljubljuju i ruše sve granice i predrasude, svojom savršenom glumačkom hemijom osvojili su milione gledaoca širom sveta, a film “Sumrak” je postao već klasik. Ove godine pogledaćemo poslednje poglavlje najgledanije sage svih vremena. Od kada smo ih upoznali, svašta se promenilo: Bella je postala besmrtni vampir, ona i Edward su u braku i imaju prekrasnu ćerku...
Volturi se približavaju Belli i Edwardu jer njihovo dete predstavlja pretnju za vampire. Na velikim platnima nas čeka najuzbudljivija i najromantičnija borba za opstanak.

U saradnji sa Kupina bioskopom obezbedili smo Vam po dve karte za filmove Vir (19:00h) i Sumrak saga: Praskozorje 2 (22:15h) za nedelju 25.11.2012.

Da bi ste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da na našoj Facebook stranici ispod članka za ovu nagradnu igru postavite trejler/insert iz Vašeg omiljenog filma koji je izašao ove godine. Oni koji sakupe najviše lajkova za svoje predloge osvojiće karte - prvo dvoje za film Vir a drugo dvoje za film Sumrak saga: Praskozorje 2.

Imena dobitnika ćemo objaviti na našoj FaceBook stranici u subotu.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...