•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nagradna igra: bioskop Kupina & Prolog.rs

Naučnofantastični spektakl u kojoj glavne uloge tumače Tom Henks, Hali Beri, Džim Stardžis, Hju Grant, Suzan Sarandon, Hugo Viving, Džim Broadbent i drugi, snimljena je prema istoimenom bestseleru Dejvida Mičela. Nemačko-engleska produkcija, "Atlas oblaka", je najskuplji nezavisni film svih vremena, snimljen sa budžetom od 102 miliona dolara. Film se sastoji od šest ispreplitanih priča i istražuje kako postupci i posledice individualnih života utiču jedni na druge kroz prošlost, sadašnjost i budućnost. Akcija, misterija i romansa, dramatično se prepliću kroz priču kada se jedna duša preobražava od ubice u heroja i jedan akt dobrote se širi kroz stoleća kako bi inspirisao revoluciju u dalekoj budućnosti. Sve je povezano... "Atlas oblaka"je premijerno prikazan na međunarodnom filmskom festivalu u Torontu gde je doživeo desetominutne ovacije.

Autori filmskih hitova Nedodirljivi i Srcelomac na velika platna donose neodoljivu romantičnu komediju „Fly Me To The Moon”.
Koliko ljubavni život može biti komplikovan svi znamo, ali kako je to boriti se sa prokletstvom... Dajen Kruger lepa, mlada žena zaljubljena je u svog dečka sa kojim uskoro ide pred oltar. Sreći ne bi bilo kraja da svim ženama u njenoj porodici nije propao prvi brak, baš svim ženama... Dajen ne želi da rizikuje, pa se upušta se u neobičnu avanturu kako bi se udala za nepoznatog muškarca, razvela što pre i tako bila spremna podeliti život sa svojim voljenim... Ali, kad je ljubav u pitanju ništa nije tako jednostavno… Romantična priča koju ne smete propustiti!

U saradnji sa Kupina bioskopom obezbedili smo Vam po dve karte za filmove Atlas oblaka (21:15h) i Savršen plan (19:30h) za nedelju 09.12.2012.

Da bi ste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da nam napišete (zajedno sa Vašim podacima) imena najmanje dva glumca iz filma Atlas oblaka (info@prolog.rs).

Imena dobitnika ćemo objaviti na našoj FaceBook stranici.

info@prolog.rs


Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu