•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nagradna igra: bioskop Kupina & Prolog.rs

Kako venčanja mogu biti stresna, a tek koliko porodica i prijatelji mogu biti dosadni i naporni najbolje znaju glavni likovi ove urnebesne komedije: Saskia i Tim. Timov brat, Raif, ujedno i kum, odlučio je da ovekoveči svaki trenutak priprema i same svadbe. Njegovi video zapisi nasmejaće vas do suza!
Njihovo vjenčanje biće dan za pamćenje!

Radnja filma Hobit smeštena je u Srednju zemlju, šezdeset godina pre “Gospodara prstenova”. Bilbo kreće u uzbudljiv poduhvat, da povrati izgubljeno kraljevstvo Patuljaka, Erebor, iz kandži strašnog zmaja Šmauga.
Uz čarobnjaka, Gandalfa Sivog, pridružuje se družini od trinaest Patuljaka, predvođenih legendarnim ratnikom, Torinom Hrastoštitom. Put će ih odvesti u Divljinu; kroz opustošene zemlje koje su razorili Goblini i Orci.

U saradnji sa Kupina bioskopom obezbedili smo Vam po dve karte za filmove Pazi koga biraš (21:15h) i Hobit 3D (19:00h) za nedelju 16.12.2012.

Da bi ste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da nam napišete (zajedno sa Vašim podacima) imena najmanje tri patuljka iz filma Hobit (info@prolog.rs).

Imena dobitnika ćemo objaviti na našoj FaceBook stranici.

info@prolog.rs

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....