•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nagradna igra: bioskop Kupina & Prolog.rs

Od autora bestselera Lija Čajlda stiže heroj koga je teško savladati – bivši vojni islednik Džek Ričer (Tom Kruz). Kad naoružani napadač ubije pet osoba sa šest hitaca, svi dokazi će ukazati na to da je krivac osumnjičeni u pritvoru. Prilikom saslušanja, osumnjičeni će reći samo jednu rečenicu: „Nađite Džeka Ričera!“ Time će početi neverovatna potraga za istinom, a Džek Ričer će morati da se bori protiv neočekivanog protivnika i da upotrebi silu ne bi li sačuvao svoju tajnu.

Od kreativnog genija Tima Bartona („Alisa u zemlji čuda“, „Noćna mora pre Božića“) stiže „Frankenweenie“, dirljiva priča o dečaku i njegovom psu. Kad iznenada izgubi svog voljenog psa Sparkija, mladi Viktor će uz pomoć nauke uspeti da oživi svog najboljeg prijatelja – uz samo neke male prepravke. Pokušaće da sakrije svoju ručno napravljenu kreaciju, ali kad Sparki pobegne, Viktorovi školski drugari, nastavnici i ceo grad shvatiće da novi „život na povocu“ može da bude monstruozan.

U saradnji sa Kupina bioskopom obezbedili smo Vam 2x1 kartu za filmove Džek Ričer (21h) i Frankenvini (Frankenweenie) (16:15h) za subotu 12.01.2013.

Da bi ste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da pošaljete Vaše podatke na email adresu info@prolog.rs i da izaberete jedan od ova dva filma koji bi ste da gledate.

Imena dobitnika objavićemo na našoj FaceBook stranici u petak uveče a dobitnici će biti obavešteni i emailom.

info@prolog.rs

Glasajte i za Prolog.rs na takmičenju PC PRESS-a Web Top 50 u kategoriji za specijalnu nagradu - najbolji sajt po izboru publike a pozovite da nas posete i vaši prijatelji i da zajedno uživamo u čarima filmske umetnosti.

Podeli:



Preporucujemo