•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nagradna igra: bioskop Kupina & Prolog.rs

Priča o četiri seksi devojke sa koledža - Fejt, Kendi, Brit i Koti, koje su rešile da novac za odlazak na raspust obezbede pljačkom restorana. To je bio samo početak njihovih problema. Na Floridi, umesto dobrog provoda, zabava se pretvara u pakao i one završavaju u zatvoru. Mamurne i obučene samo u bikinije, devojke iz sudnice izvodi ozloglašeni lokalni kriminalac, koji ih stavlja pod svoju "zaštitu", i za njih počinje raspust kakav nisu ni slutile. Grube spoljašnosti, ali "nežne duše", njihov "spasitelj" dobija naklonost devojaka, ali i zauvek menja njihove živote.

Ovim filmom dve bivše velike Diznijeve zvezde - Selena Gomez i Venesa Hadžins, uz pomoć proslavljenog i za Oskara nominovanog Džemsa Franka pokazuju novu dimanziju glumačkog talenta, koji je iz njih "izvukao" kultni reditelj kontroverznih filmova Harmoni Korin.

U saradnji sa Kupina bioskopom obezbedili smo Vam karte (1x2) za filmove za ponedeljak i to za film Buntovnice (18h).

Nagradno pitanje: Navedite najmanje tri filma u kojima glumi Džems Franko???

Imena dobitnika objavićemo na našoj FaceBook stranici u toku večeri i obavestićemo dobitnike emailom.

info@prolog.rs

Diskutuje sa nama o filmovima i na našem forumu.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...