•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nagradna igra: bioskop Vilin Grad & Prolog.rs

Madagaskar 3: najtraženiji u Evropi (sinhronizovan) - Lav Aleks, zebra Marti, nilski konj Glorija i žirafa Melman odlučni su u nameri da se vrate u svoju voljenu „Veliku jabuku“ dok su kralj Džulijen, Moris i pingvini spremni da se upute s njima u avanturu. Sada će ih put odvesti preko Evrope gde će naći savršenu masku: putujući cirkus koji će prilagoditi madagaskar stilu.

Nedodirljivi (Intouchables) - Film je rađen prema duhovitoj istinitoj priči o dva čoveka koji nemaju ništa zajedničko. Komedija o milijarderu tetraplegičaru i njegovom pomoćniku, mladiću koji je tek izašao iz zatvora. Njih dvojica spojiće "Vivaldija" i "Earth, Wind and Fire", elegantnu dikciju i ulični žargon, odela i trenerke … Dva sveta će se sukobiti i pomiriti, iz čega će se izroditi prijateljstvo koje je suludo, komično i snažno, jednako koliko i neočekivano. Jedinstvena veza koja će iskriti i učiniti ih… Nedodirljivim.

U saradnji sa bioskopom "Vilin grad" obezbedili smo Vam po dve karate za bioskopske projekcije u ponedeljak 18.06. i to za film Madagaskar 3: najtraženiji u Evropi 15:00 i za film Nedodirljivi 15:40h (dobitnici nagrada se trebaju javiti najmanje pola sata pre same projekcije).

Da bi ste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da popuniti Vaše podatke. Imena dobitnika objavićemo na našoj FaceBook stranici u petak posle 16h.

Vaše ime i prezime *
E-mail *
Adresa ili telefon *
Komentar *:
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....