•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nagradna igra: bioskop Vilin Grad & Prolog.rs

Film Pijev život je zasnovan na istoimenom romanu poznatog kanadskog pisca Jana Martela, i prati avanture mladića iz Indije, Pija.
Tokom oluje na brodu koji je, između ostalog, prevozio i divlje životinje, Pi uspeva da se popne na čamac u kome se nalaze bengalski tigar i zebra. Film prati nekoliko meseci tokom kojih se Pi bori za opstanak na okeanu, suočen sa divljom životinjom i nepreglednim vodenim prostranstvom. „Pijev život“ je uzbudljiva avantura koja govori o velikim idejama – o veri, nadi i borbi za opstanak.

Radnja filma Hobit: Neočekivano putovanje 3D smeštena je u Srednju zemlju, šezdeset godina pre “Gospodara prstenova”. Bilbo kreće u uzbudljiv poduhvat, da povrati izgubljeno kraljevstvo Patuljaka, Erebor, iz kandži strašnog zmaja Šmauga.
Uz čarobnjaka, Gandalfa Sivog, pridružuje se družini od trinaest Patuljaka, predvođenih legendarnim ratnikom, Torinom Hrastoštitom. Put će ih odvesti u Divljinu; kroz opustošene zemlje koje su razorili Goblini i Orci.

U saradnji sa bioskopom "Vilin grad" obezbedili smo Vam po 2x2 karata za bioskopske projekciju u ponedeljak u 16:30h za film Pijev život i u 19:00h za film Hobit: Neočekivano putovanje 3D.

Da bi ste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da pošaljete Vaše podatke na email adresu info@prolog.rs i da odgovorite na nagradno pitanje koje je ovog puta: ko je režiser filma Pijev život.

Imena dobitnika objavićemo na našoj FaceBook stranici (https://www.facebook.com/prolog.rs) u nedelju a dobitnici će biti obavešteni i emailom.

info@prolog.rs

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...