•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nagradna igra: bioskop Vilin Grad & Prolog.rs

Ted je proslavljeni arheolog i pustolov baš kao njegov idol Maks Mordon… ali u njegovim snovima! U stvarnosti, Ted je građevinski radnik u Čikagu. Igrom slučaja, on biva zamenjen za slavnog profesora Hamberta i uzima njegovo mesto na letu za Peru. Dok profesor Lavrof i njegova prelepa ćerka Sara, koji tamo tragaju za izgubljenim gradom Paititi, veruju da je profesor Hambert ključan za njihovu potragu, ispostaviće se da će im Tedova pomoć biti više nego neophodna…

Sajmon je trgovac umetničkim delima koji se udružuje sa kriminalnom bandom kako bi ukrali sliku vrednu milione dolara. Nakon što je, usred velike pljačke, pretrpeo udarac u glavu, Sajmon se budi sa izgubljenim pamćenjem. Kako bi pronašao izgubljenu sliku, on se udružuje sa hipnotizerom. Ulozi rastu kako se magle granice između želja, stvarnosti i hipnotičke sugestije.

U saradnji sa bioskopom "Vilin grad" obezbedili smo Vam po dve karate za filmove Ted – izgubljeni pustolov 3D (01.05. - 16:00h) i Trans (01.05. - 18:00h).

Da bi ste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je:
1. "Like" page - www.facebook.com/prolog.rs
2. "Like" sliku nagradne igre
3. "Share" sliku (nagradna igra) na svom zidu
4. Ostavite komentar (ime i prezime) ispod slike nagradne igre
5. Pozovite prijatelje da Vas lajkuju

Ako ste uradili sve šta je navedeno od 1 do 5 stekli ste pravo za učešće u nagradnoj igri.

Imena dobitnika objavićemo na našoj FaceBook stranici u toku večeri. Za sva dodatna pitanja možete nam pisati na email info@prolog.rs.

Diskutuje sa nama o filmovima i na našem forumu.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...