•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nagradna igra: bioskop Vilin grad & Prolog.rs

Patuljci, Bilbo i čarobnjak Gandalf uspešno su izbegli Maglene planine, ali Bilbo je pronašao jedan prsten i sada je on kod njega. Svi oni nastavljaju svoj put kako bi povratili zlato, koje je u rukama Zmaja, Šmauga.

Od trenutka rođenja Pači je morao da se bori protiv rivalski nastrojenih braća i sestara, divljeg i nepredvidljivog sveta, kao i zastrašujućih grabljivaca. Nakon što jedan od njegove braće strada, Pači sa prijateljima kreće na putovanje na jug kako bi pronašao svoju porodicu. Ova mala ekipa prolazi kroz brojne avantura. Neke su zabavne, a od nekih se diže kosa na glavi. „Šetnja sa dinosaurusima 3D“ je do sada najambiciozniji film o dinosaurusima, koji verno prikazuje ta davno izumrla bića, preistorijsku eru u kojoj su živeli i njihovo prirodno okruženje. Ovo ostvarenje se, sa druge strane, zasniva na interesantnoj priči koju publika može lako da se razume – priči o nastanku porodica, porodicama koje se raspadaju, odrastanju, rivalstvu, takmičenju, i neumornoj borbi za opstanak.


U saradnji sa bioskopom "Vilin grad" obezbedili smo Vam po dve karate za PONEDELJAK za filmove HOBIT (23.12. - 16:00h) i ŠETNJA SA DINOSAURUSIMA (23.12. - 14:00h).

Prijave za učešće u nagradnoj igri se vrše na Facebook stranici Prolog-a. Da bi ste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da šerujete sliku na Vašem zidu, da lajkujete i komentarišete najmanje po tri članka koja smo objavili na Facebooku u zadnjih nedelju dana i da ostavite u komentaru za koji film bi ste želeli karte. Oni koji su neodlučni i koji bi gledali bilo koji od ponuđenih filmova mogu učestvovati i dva puta pri čemu trebaju ostaviti dva komentara i lajkovati i komentarisati duplo više članaka.

Za sva dodatna pitanja možete nam pisati na email info@prolog.rs. Imena dobitnika koje ćemo izvući slučajnim uzorkom objavićemo na našoj FaceBook stranici (učesnici koji na Facebook-u nemaju na svojim nalozima tačno ime i prezime neka ostave i to u komentaru kako bi ušli u konkurenciju za nagrade) u nedelju.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu