•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nagradna igra: bioskop Vilin grad & Prolog.rs

Od Relativiti Medije i Ril FX studija za animaciju stiže animirana komedija, avantura za publiku svih uzrasta – ĆURKE NA SLOBODI. Ovo je priča o dva ćurana sa dve suprotstavljene strane koji moraju da zaborave na svoje nesuglasice i putuju nazad u prošlost kako bi promenili tok istorije i zauvek skinuli ćurke sa menija za Dan zahvalnosti.

Iz živopisnih priča iz grčke mitologije o sukobima smrtnika i bogova izrasta priča filma Legenda o Herkulu o nadprirodnoj i legendarnoj istoriji iz perspektive mladića koji se suočava sa svojom sudbinom. Očajnički nastojeći da oslobodi svoj narod od vladavine osvetoljubivog supruga, kraljica Alkmena zamoli bogove za pomoć. Zevs, bog rata, podaruje joj sina Herkula. Kralj Amfitrion uvređen je zbog nezakonitog sina Herkula, čiji pravi identitet ostaje tajna, i favorizuje svog starijeg sina Ifikla. Herkul se u mladosti zaljubljuje u prelepu Hebu, ali njegov ih otac razdvaja objavivši da će princezu oženiti Ifiklo. Herkul planira beg i ženidbu, ali ga ulove čuvari kralja Amfitriona i šalju u rat u kome bi trebalo da pogine. Izbegavši smrt, Herkul se udružuje sa saborcem Sotirisom u plemenitoj borbi za oslobođenje kraljevstva od Amfitrionove tiranije. U toj borbi će preoteti bratu svoju istinsku ljubav i zauzeti svoje mesto najvećeg grčkog junaka.

U saradnji sa bioskopom Vilin grad obezbedili smo Vam po dve karte za nedelju za filmove ĆURKE NA SLOBODI 3D (15:50) i LEGENDA O HERKULU 3D (17:30).

Prijave za učešće u nagradnoj igri se vrše na Facebook stranici Prolog-a. Šerujte sliku na Vašem zidu i pozovite i prijatelje da nam se pridruže, lajkujte naše objave, pišite komentare i najsrećniji će otići u bioskop.

Za sva dodatna pitanja možete nam pisati na email info@prolog.rs. Imena dobitnika koje ćemo izvući slučajnim uzorkom objavićemo u nedelju na našoj FaceBook stranici (učesnici koji na Facebook-u nemaju na svojim nalozima tačno ime i prezime neka ostave i to u komentaru kako bi ušli u konkurenciju za nagrade). Nagrađeni preuzimaju karte direktno na blagajni bioskopa, najmanje pola sata pre početka projekcija.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...