•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nagradna igra: bioskop Vilin grad & Prolog.rs

Oskarovac Rasel Krou igra Noja, čoveka koga je bog izabrao da obavi veliki zadatak pre nego što apokaliptična poplava uništi svet.

Priča o Džepu Gambardelu, tužnom 65-godišnjem piscu i novinaru koji se priseća svoje mladosti i burnog društvenog života u Rimu. Gambardelijev život predstavlja hedonističku šetnju po društvenom životu rimske kulturne elite – od umetničkih performansa, do raskošnih večera i plesnih zabava. Vremešni cinični mizantrop ne uspeva da pronađe lepotu i inspiraciju već dugi niz godina, a želi da nastavi da piše. Iako je uvek pozvan na brojne događaje u Rimu, nije srećan i ispunjen, žudi za jednom i jedinom, davno izgubljenom ljubavi.
Film “Velika lepota” (“La Grande Bellezza”) italijanskog reditelja Paola Sorentina proglašen je za najbolji evropski film na prošlogodišnjoj ceremoniji uručivanja evropskih filmskih nagrada u Berlinu.
Na Berlinalu film “Velika lepota” (“La Grande Bellezza”) je bio apsolutni pobednik osvojivši još tri nagrade – Paolo Sorentino je dobio evropsku nagradu za najboljeg reditelja, glavni glumac Toni Serviljo za najboljeg glumca, a film je dobio nagradu i za najbolju montažu.
Sorentinov film je osvojio Oskara za najbolji strani film na 86. dodeli nagrada Američke filmske akademije.


U saradnji sa bioskopom Vilin grad obezbedili smo Vam po dve karte za utorak za filmove NOJE (22:00) i VELIKA LEPOTA (22:00).

Prijave za učešće u nagradnoj igri se vrše na Facebook stranici Prolog-a. Šerujte sliku na Vašem zidu i pozovite i prijatelje da nam se pridruže, lajkujte naše objave, pišite komentare i najsrećniji će otići u bioskop.

Za sva dodatna pitanja možete nam pisati na email info@prolog.rs. Imena dobitnika koje ćemo izvući slučajnim uzorkom objavićemo u nedelju na našoj FaceBook stranici (učesnici koji na Facebook-u nemaju na svojim nalozima tačno ime i prezime neka ostave i to u komentaru kako bi ušli u konkurenciju za nagrade). Nagrađeni preuzimaju karte direktno na blagajni bioskopa, najmanje pola sata pre početka projekcija.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu