•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nagradna igra: bioskop Vilin grad & Prolog.rs

Svetski uspešna filmska franšiza koja je ukupno zaradila oko $700 miliona, stvorena po uzoru na popularnu video igricu, “Pritajeno zlo” se vraća sa najviše iščekivanim petim delom, “Pritajeno zlo: Osveta” u vrhunskoj 3D tehnologiji. Smrtonosni T virus ’’Umbrella Korporacije’’ nastavlja da pustoši na Zemlji, pretvarajući globalno stanovništvo u legije krvoločnih zombija.
Jedina nada ljudske rase, Alis (Mila Jovović) će se probuditi u srcu najtajanstvenijeg dela ’’Umbrella Korporacije’’ i otkriće nove detalje iz svoje misteriozne prošlosti dok sve dublje istražuje taj kompleks. Bez sigurnog utočišta, Alis nastavlja potragu za odgovornima za izbijanje rata; potraga koja je vodi od Tokija do Njujorka, Vašingtona i Moskve, koja kulminira velikim otkrićem koje će je naterati da ponovo preispita šta je istina. Uz pomoć novootkrivenih saveznika i bliskih prijatelja, Alis mora da se bori da bi preživela i pobegla od neprijatelja na ivici zaborava. Odbrojavanje može da počne.

U ovoj komediji, koja je kombinacija igranog filma i kompjuterske animacije, Mekfarlan priča priču Džona Beneta (MARK VALBERG), odraslog čoveka čija je obična dečija želja oživela njegovog omiljenog plišanog medu.
Skoro 30 godina kasnije, bajka je odavno gotova. Tedi nema nameru da napusti Džonija što izuzetno nervira Džonovu vrlo strpljivu devojku, Lori Kolins (MILA KUNIS).

U saradnji sa bioskopom Vilin grad obezbedili smo Vam po dve karte za bioskopske projekcije za ove filmove za utorak (Meda u 16:30 i Pritajeno zlo: Osveta 3D u 22:30).

Da bi ste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da pošaljete Vaše podatke na email adresu info@prolog.rs, za koji film bi ste želeli karte i naziv poslednjeg filma koji ste do sada odlgedali u bioskopu Vilin grad.

Imena dobitnika objavićemo na našoj FaceBook stranici u ponedeljak a dobitnici će biti obavešteni i putem emaila.

Diskutujte sa nama o filmovima a i o bilo čemu na našem forumu.

info@prolog.rs


Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....