•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nagradna igra: bioskop Vilin grad & Prolog.rs

Mali (17 god) navija za Crvenu Zvezdu, ali se ne snalazi u okruženju huliganizma i nasilja. Stalno sluša priče od svog starijeg brata o velikim uspesima Zvezde iz prošlosti. Uopšte, celo njegovo okuženje uglavnom „sedi i dobacuje”, a niko ništa ne preduzima kako bi se prevazišla letargija.
Posebno mu smeta što nema idola, nekog heroja na koga bi se ugledao. Upoznaju Anu, kojoj na poseban način svetlucaju oči. I ona je, kao i Mali, zainteresovana za neku posebnu akciju, samo ne može da se odluči za ništa konkretno. Za konkretno je zadužen – Mali. U poverenju joj saopštava da je važno da se Nemanja Vidić iz Mančestera vrati u Zvezdu. Iako je Ani sve to naivno, ona pristaje na sve jer je obuzme njegova strast.

“Dobrodošli u Hotel Transilvaniju”, Drakulinu rezidenciju, gde čudovišta i monstrumi, zajedno sa svojim porodicama mogu doći da se odmore i nađu utočište od ljudi koji ih proganjaju!
Jednog posebnog vikenda, Drakula je pozvao neke od najčuvenijih čudovišta sveta, Frankenštajna i njegovu nevestu, Mumiju, Nevidljivog čoveka, porodicu Vukodlaka i druge, kako bi proslavili 118. rođendan njegove ćerke, Mevis. Nažalost, ceo Drakulin svet preti da se uruši kada se na vratima njegovog hotela pojavi jedan sasvim običan čovek.

U saradnji sa bioskopom "Vilin grad" obezbedili smo Vam po 2x2 karata za bioskopske projekciju u subotu u 14:20h za Hotel Transilvanija, i u 21:00h za film Artiljero.

Da bi ste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da pošaljete Vaše podatke na email adresu info@prolog.rs i da odgovorite na nagradno pitanje koje je ovog puta: iz kog fudbalskog kluba Nemanju Vidića žele junaci filma Artiljero da dovedu u Crvenu Zvezdu?

Imena dobitnika objavićemo na našoj FaceBook stranici (https://www.facebook.com/prolog.rs) u petak u večernjim časovima.

info@prolog.rs


Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu