•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nagradna igra: bioskop Vilin grad & Prolog.rs

Don Fabijan, mladi sveštenik na dalmatinskom ostrvu, da bi povećao natalitet, počinje da buše zapakovane kondome.
Glavni junak filma je mladi i predani sveštenik don Fabijan (Krešimir Mikić) koji u sklopu svoje službe stiže na malo dalmatinsko ostrvo - zabrinut zbog rapidnog pada nataliteta on u duhu katoličke vere započinje neobičnu akciju – buši zapakovane kondome! U njegovoj kućnoj manufakturi uskoro mu se pridružuju prostodušni trafikant (Nikša Butijer) i pomahnitali apotekar (Dražen Kühn) te oni zajedničkim snagama ubrzo ukidaju svu postojeću kontracepciju na ostrvu. Njihova akcija rezultuje nizom poroda i venčanja što zainteresuje i glavnog biskupa koji odluči posetiti ostrvo... Komedija 'Sveštenikova deca' je novo filmsko ostvarenje Vinka Brešana u kom se on vraća svojim osnovnim elementima kojima se poigravao u svojim najvećim filmskim uspesima – mediteransko podneblje, malo jadransko ostrvo, niz duhovitih karaktera – ovaj puta uz primesu sveštenika u akciji očuvanja nataliteta!

Nakon što jedan zombi stupi u vezu s devojkom jedne od svojih žrtava, njihov odnos pokreće niz dešavanja koja bi mogla da promene svet neživih.
"Vrela srca" su zanimljiv način interpretacije jedne klasične ljubavne priče, koja pokazuje kolika je zapravo moć jedne veze. Posle zombi epidemije, R, veoma neobičan zombi nailazi na Džuli, devojku koja je preživela i spašava je od narednog napada. Džuli u R prepoznaje nešto posebno i njih dvoje zajedno u svojoj različitosti pokušavaju da prežive.

U saradnji sa bioskopom "Vilin grad" obezbedili smo Vam po 2x2 karata za bioskopske projekcije u utorak u 20:10h za film Sveštenikova deca i u 16:00h za film Vrela srca.

Da bi ste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da na našoj Facebook stranici u okviru teme namenjenoj nagradnoj igri napisete šta bi ste vi radili da ste zombi. Dva predloga sa najviše lajkova osvajaju karte a ko ima više bira film. Imena nagrađenih objavićemo u toku večeri (oko 23h).

Imena dobitnika objavićemo na našoj FaceBook stranici u ponedeljak a dobitnici će biti obavešteni i emailom.

info@prolog.rs

Diskutuje sa nama o filmovima i na našem forumu.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...