•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nagradna igra: bioskop Vilin grad & Prolog.rs

Kad ekipu sa Enterprajza pozovu da se vrati nazad, oni će otkriti da je nezaustavljiva sila terora iz njihove sopstvene organizacije detonirala flotu i sve što ona predstavlja, zbog čega je naš svet zapao u stanje krize.
Kapetan Kirk će povesti lov na čoveka u jednoj ratnoj zoni kako bi pronašao oružje za masovno uništenje i izmirio neke lične račune.
Naši heroji će se naći u epskoj šahovskoj partiji života i smrti u kojoj će ljubav biti na testu, prijateljstva će se raspasti, a žrtve će morati da se prave za jedinu porodicu koju Kirk ima: njegovu ekipu.

„Čuvari tajnog kraljevstva“ je najnovija 3D avantura autora animiranih filmova „Ledeno doba“ i „Rio“.
Epska saga inspirisana knjigom Vilijama Džojsa „Lifmen i hrabre dobre bube“ predstaviće nam svet kakav do sada nismo videli. Meri Ketrin je ćerka profesora Bombe koji je posvećen proučavanju grupe neobičnih ratnika, zaštitnika šume. Kada M.K. iznenada dospe u njihov tajni univerzum, zateći će se usred borbe sila dobra, koje štite prirodu, i sila zla koje žele da je unište. Dok pokušava da pronađe način da se vrati kući, ona mora da udruži snage sa jedinstvenim stanovnicima šume, kako bi sačuvali njihov i naš svet.

U saradnji sa bioskopom "Vilin grad" obezbedili smo Vam po dve karate za filmove Star Trek: Prema tami 3D (20.05. - 23:00h) i Čuvari tajnog kraljevstva 3D (20.05. - 16:00h).

Da bi ste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je:
1. "Like" page - www.facebook.com/prolog.rs
2. "Like" sliku nagradne igre
3. "Share" sliku (nagradna igra) na svom zidu
4. Ostavite komentar (ime i prezime) ispod slike nagradne igre i za koji film bi ste karte
5. Pozovite prijatelje da Vas lajkuju

Ako ste uradili sve šta je navedeno od 1 do 5 stekli ste pravo za učešće u nagradnoj igri.

Imena dobitnika objavićemo na našoj FaceBook stranici u nedelju. Za sva dodatna pitanja možete nam pisati na email info@prolog.rs.

Diskutuje sa nama o filmovima i na našem forumu.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...