•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Najaktuelniji filmovi u bioskopu Cineplexx BIG Beograd

Vrelo filmsko leto je već uveliko počelo u najmodernijem bioskopu u gradu! Za sve ljubitelje sedme umetnosti i najnovijih tehnologija, nedavno je otvoren Cineplexx BIG Beograd u okviru BIG FASHION šoping centra na Karaburmi, koji već nepuna dva meseca maksimalno upotpunjuje doživljaj filmofilima i sa najistančanijim ukusom.

Cineplexx BIG Beograd je ujedno prvi i jedini bioskop u gradu sa mogućnošću prikazivanja filmova uz pomoć laserskih projektora. Tehnologija plavog lasera na platnu pruža pun spektar boja i visok kvalitet slike, tako da gledaoci mogu u potpunosti da urone u radnju filma.

Trenutno na repertoaru se mogu naći filmovi za svačiji ukus – nastavak superherojskog filma „Čuvari Galaksije vol.2“ već nedeljama oduševljava publiku sa svojim specifičnim humorom, dok nam se sa velikog platna ponovo smeši Džoni Dep u najnovijem delu popularne franšize „Pirati sa Kariba“. Sve obožavaoce čuvene serije devedesetih, obradovaće osvežena i podmlađena dugometražna verzija „Čuvara plaže“, dok ljubiteljima filmova reditelja Gaja Ričija i britanskog humora toplo preporučujemo gledanje „Kralja Artura: Legenda o maču“. Za najmlađe posetioce na repertoaru se još uvek nalaze sinhronizovane animacije „Mali šef“ i „Štrumpfovi: skriveno selo“.

Od premijernog programa, od danas se prikazuje nova filmska verzija „Mumije“ sa Tomom Kruzom u glavnoj ulozi, dok nas već u nedelju, 11.juna očekujeekskluzivna premijera sinhronizovane avanture „Automobili 3“ u bioskopu Cineplexx BIG Beograd. Već u sredu, 14. juna od 19 časova stiže nova premijera ženskog super heroja „Čudesne žene“.

Karte za premijere i redovni program su u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx BIG Beograd. Za više informacija o aktuelnom repertoaru, online rezervaciju i kupovinu ulaznica, možete posetiti www.cineplexx.rs.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...