•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Najbogatiji Kinez u novom filmu sa majstorima borilačkih veština

Kineski milijarder i vlasnik "Alibabe" Džek Ma pokazao je svoje zapanjujuće umeće u borilačkim veštinama u tuči sa Džet Lijem, Samom Hangom i drugim majstorima borilačkih veština u svom debitantskom akcionom filmu.

U novom filmu "Gong Shou Dao" (Umetnost napada i odbrane) u kojem poznati azijski majstori kung-fua, tekvondoa, suma pokazuju svoje neverovatno umeće, brzinu i moć, pojavljuje se i 53-godišnji osnivač "Alibabe" Džek Ma.

Milijarder glumi nepobedivog tai-či majstora i u filmu se bori protiv glumca Donija Jena, glumice i vlasnice crnog pojasa u tekvondou Nataše Liu Bordizo, penzionisanog mongolskog sumo šampiona Asašorija Akinorija i tajlandskog majstora borilačkih veština Tonija Džaa.

Na kraju trejlera, britanski glumac Džejson Stetam i bokseri Manu Pakjao i Genadij Golovkin izazivaju Maa na borbu licem u lice.

U šestominutnom trejleru, majstori borilačkih veština u neonom osvjetljenom skladištu demonstriraju svoje umeće na košarkaškoj lopti koja ide od jednog do drugog.

Kad lopta doleti do Maa, on je probija jednim udarcem. Sledi spektakularna borba majstora borilačkih veština protiv milijardera začinjena zapanjujućom grafikom.

"Obećavam da će film biti veoma uzbudljiv. Uživajte u filmu u kojem moj dobar drug Džek Ma igra tai-či majstora i njegovim borbama protiv drugih majstora borilačkih veština", napisao je na svojoj stranici na Facebooku Džet Li, filmska superzvezda i izvršni producent filma.

"Primarni cilj je globalna promocija tai-čija zbog njegove koristi za zdravlje i sreću, kao i prozora u kinesku kulturu. To je stav svih učesnika koji su svi radili volonterski", navodi "Alizila", njuz portal "Alibaba grupe".

Ma, bivši profesor engleskog jezika, već dugo je ljubitelj borilačkih veština. Navodno, milijarder vežba tai-či od 1988. godine.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....