•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Najbolji film svih vremena!

Časopis Empire svojim je čitaocima ponudio da izaberu najbolji film svih vremena, a rezultati su sledeći:

'Ratovi zvezda V: Imperija uzvraća udarac' (Star Wars Episode V: The Empire Strikes Back) postao je najbolji film svih vremena po glasanju publike, a glas mu je dalo 250 hiljada obožavatelja.

Naučnofantastični film iz serijala 'Zvezdani ratovi' krenuo je u distribuciju kao drugi, a hronološki je peti deo sage. Film je došao u bioskopske dvorane 1980, tri godine nakon prvog dela 'Zvezdanih ratova'.

Tako je s trona skinuo Francisa Forda Coppolu i njegov film 'Kum', sada na drugom mestu.

Batmanov nastavak iz 2008, 'Vitez tame', treći je na popisu, a 'Bekstvo iz Shawshanka' i 'Pulp Fiction' završavaju lestvicu najboljih pet.

Reditelj 'Zvezdanih ratova', George Lucas, presrećan je zbog prvog mesta.

'Mislim da ljudi vole taj film jer je mračan. Nisam nikada planirao da radim tri posebna filma, ali je zanimljivo to da svaki ima svoju posebnost', dodao je.

Deset najboljih filmova svih vremena su: 'Ratovi zvezda V: Imperija uzvraća udarac', 'Kum', 'Vitez tame', 'Bekstvo iz Shawshanka', 'Pulp Fiction', 'Zvezdani ratovi IV: Nova nada', 'Gospodar prstenova: Družina prstena', 'Ajkula', 'Otimači izgubljenog kovčega' i 'Početak'.

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...