•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Najboljim serijama proglašeni 'Breaking Bad' i 'Moderna porodica'

Na sinoćnjoj 65. dodeli televizijskih nagrada Emmy trijumfovala je serija "Breaking Bad" koja je osvojila nagradu u kategoriji najbolje dramske serije, javlja Reuters.

U kategoriji najboljih glumaca u dramskoj seriji nagrade su osvojili Jeff Daniels za "Newsroom" i Claire Danes za ulogu CIA agenta u seriji "Homeland".

Najboljom humorističkom serijom četvrtu je godinu zaredom proglašena "Moderna porodica", a Julia Louis-Dreyfus i Jim Parsons proglašeni su najboljim glumcima u humorističkim serijama pa su nagrađeni za svoje uloge u serijama "Veep" i "Teorija velikog praska".

U kategoriji najboljih sporednih uloga u dramskoj seriji slavili su Bobby Cannavale ("Boardwalk Empire") i Anna Gunn ("Breaking Bad"), Tony Hale ("Veep") i Meritt Wever u 'Nurse Jackie' u humorističkim serijama.

U kategoriji najbolje mini-serije ili televizijskog filma nagrađen je HBO-ov film "Behind the Candelabra" u kojem takođe nagrađeni Michael Douglas glumi pijanistu Liberacea.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...