•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Najmračniji deo trilogije o Betmenu

Prvi komentari govore o tome da će hrabri junak konačno biti poražen, a povod za njihovu sumnju je kadar u kojem Bejn drži u ruci Betmenovu masku.

Novi trejler za treći deo trilogije o Betmenu najavljuje najmračniji film o slavnom junaku.

Negativac Bejn (Tom Hardi) stvara haos, stanovnici Gotam Sitija su uplašeni, a njihovog heroja, Betmena (Kristijan Bejl), nema na vidiku.

Prvi komentari govore o tome da će hrabri junak konačno biti poražen, a povod za njihovu sumnju je kadar u kojem Bejn drži u ruci Betmenovu masku.

Ipak, ima nade za super-heroja, jer Betmen izgovara reči: "Nisam uplašen, samo sam besan".

U filmu se pojavljuje i poznata "Žena mačka" koja upozorava Brusa Vejna da dolazi oluja.

Budžet za film "The Dark Knight Rises" iznosio je 250 miliona dolara, a ovaj nastavak će zaokružiti trilogiju o poznatom strip junaku.

Film "The Dark Knight Rises" biće premijerno prikazan u Americi 20. jula.

vijesti.me
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu