•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Najnovija Marvelova avantura u Cineplexx bioskopima

Comic night događaj uz najnovije ostvarenje Marvel univerzuma „Večni“ zakazan je za četvrtak, 11. novembar od 19 časova u svim Cineplexx bioskopima uz poklon poster filma za sve posetioce. Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Večni su ratnici koji žive na planeti Zemlji već 7000 godina, njih okupljaju Božanski da ujedine svoje moći u borbi protiv najveće pretnje za čovečanstvo i ljudsku vrstu, a to su Devijanti. Radnja filma zasniva se na Marvelovom istoimenom stripu iz 1976. godine, autora Džeka Kirbija.

Rediteljka filma Kloi Džao poznata je po svojim artističnim filmovima – ,,Zemlja nomada“, te je spoj sa univerzumom super heroja za celu glumačku postavu pravo osveženje. Salma Hajek ističe: „To nije uobičajeno mesto, nije snimano kao inače – nije tipična ekipa“. Ostvarenje ,,Večni“ je smešteno pet godina nakon događaja iz filma ,,Osvetnici: Kraj igre“. Polako pristižu prve kritike Marvelovog filma, koje kažu da je film Kloi Džao - kolosalan, kosmički i osvežavajuće iskren, kao i da je romantični podsetnik na moć zajedništva.

Fantastična glumačka ekipa očekuje vas u najnovijem Marvelovom filmu, predvođena Anđelinom Džoli i Salmom Hajek, pored kojih glavne uloge tumače Ričard Maden, Beri Kiohen i drugi.

Šta će se dešavati sa Zemljom nakon Osvetnika i sa početkom ere Večnih, saznaj na Comic night događaju uz poklone partnera Cineplexx bioskopa Be Hero i Imperija za najsrećnije.

Film „Večni“ 3D je dostupan u IMAX formatu jedinstvenog bioskopa u regionu Cineplexx Galerija Belgrade. Pogledajte na najvećem IMAX platnu u regionu najnovije Marvel ostvarenje i doživite film kao nikada do sada.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu