•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Najočekivaniji film godine premijerno u Cineplexxu

– Od vizionarskog reditelja filmova „Peti element” i „Lusi”, premijerno u bioskope Cineplexx dolazi novi blokbaster „Valerijan i carstvo hiljadu planeta“ u kojem glumi i planetarno popularna pevačica Rijana. Jedan od najvećih bioskopskih hitova ove godine biće premijerno prikazan u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx Delta City, Cineplexx Kragujevac Plaza i Cineplexx Niš u sredu 26. jula od 20 časova. Karte za premijerne projekcije su u prodaji na blagajni bioskopa.

Od vizionarskog reditelja filmova „Peti element” i „Lusi”, Lika Besona, novi blokbaster nastao je prema revolucionarnom stripu koji je inspirisao generaciju.

Valerijan i Laurelin su specijalni vladini agenti zaduženi za održavanje reda u celom svemiru. Valerijan ima u planu romantičnu vezu sa svojom partnerkom Laurelin, međutim ona će ga odbiti zbog njegove opsežne prošlosti sa ženama. Pod direktivom Zapovednika, Valerijan i Laurelin su poslati na misiju u međugalaktički grad Alfa, rastuću metropolu koja je sastavljena od hiljadu planeta. Alfa ima sedamnaest miliona stanovnika koji su ujedinili svoje talente, tehnologiju i resurse za dobrobit svih. Međutim, nemaju svi na Alfi iste interese i ciljeve; nevidljive sile će dovesti ceo grad u veliku opasnost.

Uz Karu Delevinj, Dejna Dehana i Klajva Ovena u filmu glumi i popularna pevačica Rijana.

Trejler filma možete pogledati na sledećem linku: https://youtu.be/-gZQpmvUIP0

Film „Valerijan i carstvo hiljadu planeta“ je u distribuciji Blitz film distributerske kuće.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu