•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Najplaćeniji glumci Hollywooda

Iako nikada nije osvojio Oscara, Leonardo DiCaprio može se pohvaliti da je najplaćeniji glumac Hollywooda. Prema pisanju Hollywood reportera, 40-ogodišnji glumac zaradio je 25 miliona dolara za film "Vuk sa Wall Strreta".

U ekskluzivnom klubu onih koji dobijaju više od 20 miliona po filmu nalaze se još Robert Downey Junior, Sandra Bullock, Denzel Washington i Matt Damon.

Da bi se u špici pojavilo ime Angeline Jolie producenti moraju da budu spremni da izdvoje između 10 i 15 miliona dolara, dok za angažovanje profesionalnog rvača i glumca Dwayne Johnsona, poznatijeg kao Rock, treba da plate oko 14,5 miliona dolara.

Tarifa Jennifer Lawrence neprestano raste. Za pojavljivanje u nastavku "Igara gladi" ova mlada glumica je dobila 10 miliona dolara, ali bi njen honorar za treći nastavak postapokaliptične sage mogao da dostigne 15 miliona dolara.

Glumac urnebesne komedije "Intervju" Seth Rogen zarađuje 8,4 miliona dolara po filmu.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...