•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Najpopularniji britanski roman postaje serija

Kultni britanski naučno-fantastični satirični roman, "Autostoperski vodič kroz galaksiju", postaje američka TV serija.

"Hulu" snima seriju prema knjigama Daglasa Adamsa koje su zapravo adaptacije prva četiri dela Adamsove istoimene radijske serije, a postali su veoma uspešna serija romana koja je prevedena na više od 30 jezika i deo je školske lektire za učenike širom sveta, prenosi Deadline.

Serijal prati intergalaktičke avanture Artura Denta, nesrećnog Engleza, nakon uništenja Zemlje od Vogona, rase neugodnih i birokratskih vanzemaljaca 2005. godine snimljen je film u kojem je Denta glumio Martin Friman, a glumačku postavu su između ostalih činili Sem Rokvel i reper Mos Def, kao i pokojni glumac Alan Rikman.

Još jedna adaptacija prema Adamsovim knjigama, "Dirk Gently’s Holistic Detective Agency", emitovana je nedavno na kanalu BBC Amerika i doživela je dve sezone.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu