•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Najpoznatiji detektivi su na Pickbox NOW: Poaro / Inspektor Mors / Frostov pristup

Poaro (Agatha Christie's Poirot)

Svih 13 sezona britanske detektivske serije Poaro (Agatha Christie's Poirot) dostupno je na Pickbox NOW.

Fiktivni belgijski detektiv Poaro jedan je od najpoznatijih detektiva na svetu, a stvorila ga je spisateljica Agata Kristi. Neverovatna je činjenica da se pojavljuje u 33 romana, jednoj predstavi (Black Coffee), i u više od 50 kratkih priča koje su objavljene između 1920. i 1975.

U popularnoj seriji koja se sastoji od sveukupno 70 epizoda, Poara glumi genijalni glumac Dejvid Suše. Svaka epizoda je adaptacija romana ili kratke priče Agate Kristi, a Poaro je glavni detektiv u istrazi zločina, najčešće ubistva.

Inspektor Mors (Inspector Morse)

Svih 12 sezona britanske detektivske serije Inspektor Mors (Inspector Morse) dostupno je na Pickbox NOW. Popularna serija se zasniva na serijalu romana pisca Kolina Dekstera, a na lestvici 100 najboljih britanskih serija svih vremena, Inspektor Mors se nalazi na 42. mestu. Njenoj popularnosti svedoče i dve spinof serije – reč je o detektivskim serijama Lewis i Endeavour.

U glavnoj ulozi je Džon To kao inspektor Mors, a glumac je rekao da uživa u tome što je njegov lik potpuno drugačiji od Poaroa ili Šerloka Holmsa, koje je okarakterisao kao klasične detektive. Naime, iako briljantan, Mors nije uvek u pravu. Često ume da uhapsi pogrešnog čoveka ili da nešto zaključi pogrešno. Ironične okolnosti uvek se upletu u slučaj koji istražuje.

Frostov pristup (A Touch of Frost)

Svih 15 sezona detektivske serije Frostov pristup (A Touch of Frost) dostupno je na Pickbox NOW od 20. decembra. Jedna od dugovečnijih i briljantnijih serija na televiziji, A Touch of Frostzasniva se na romanima pisca R. D. Vingfilda. U glavnoj ulozi je Dejvid Džejson kao Džek Frost, iskusni i predani detektiv koji često ima problema sa svojim nadređenima.

Frost je veoma empatičan detektiv, a njegovi talenti i osećajnost upotpunjeni su čudnim karakterom – on pije čajeve i kafe drugim ljudima, nemarno se oblači i izuzetno je neuredan. Sa papirologijom ne želi da ima posla, pa često taj deo umesto njega moraju da odrade kolege. Nikad ne koristi policijsku beležnicu da zapiše dokaze ili podatke o slučaju, on beleži stvari na različite papiriće koje nađe u džepu.


Uživajte u rešavanju zanimljivih slučajeva s najboljim detektivima na svetu - Agatha Christie's Poirot, Inspector Morse i A Touch of Frost čekaju vas na Pickbox NOW!

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila