•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Najpoznatiji superjunaci brane Zemlju u dugoočekivanoj akciji 'Justice League'

Objavljen je finalni trailer za dugoočekivani film "Justice League" koji će doneti uzbudljivu naučno-fantastičnu priču u kojoj superjunaci Batman, Superman, Wonder Woman, The Flash, Aquaman i Cyborg spašavaju svet.

"Justice League" je proizvod saradnje DC Comicsa i Warnera Brosa koji su prvi put na filmskom platnu uspeli da okupe ove superjunake. Oni se već od ranije u istom timu pojavljuju u raznim video igrama.

Prvi deo filma režirao je Zack Snyder koji već ima dugu saradnju sa DC Comicsom. On je publici poznat po filmskim ostvarenjima kao što su "Dawn of the Dead","300", "Watchman", "Man of Steel"... Publika takođe uskoro očekuje i njegov film "Batman v Superman: Dawn of Justice".

Glumačku ekipu u "Justice League" čine Ben Affleck kao Batman, Gal Gadot je Wonder Woman, Ezra Miller je The Flash, Jason Mamoa kao Aquaman, Ray Fisher kao Cyborg i Henry Cavill kao Superman. Pored njih u filmu će se pojaviti i J. K. Simmons, Willem Dafoe i Amber Heard.

"Justice League" donosi priču o Batmanovoj misiji okupljanja najjačih superjunaka na svetu kako bi zajedno odbranili Zemlju od velike nesreće koja joj preti. Film u bioskope širom sveta stiže 17. novembra.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...