•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nakon deset godina braka razvode se Megan Foks i Brajan Ostin Grin

Glumac najpoznatiji po tinejdžerskoj seriji "Beverly Hills 90210" potvrdio je u svojoj podcast emisiji "With Brian Austin Green" da su on i Megan s kojom ima troje dece krenuli svako svojim putem.

U javnosti se oglasio nakon što je glumica viđena u društvu američkog muzičara "Machine Gun" Kelija.

Grin je odmah na početku gledaocima objasnio da su se on i Megan udaljili jedno od drugog krajem prošle godine kada je glumica napustila SAD radi snimanja filma "Midnight in the Switchgrass". Ističe da se stvari nisu puno promenile kada se vratila sa snimanja.

"Rekla mi je da je shvatila kada je bila izvan zemlje da bi trebali krenuti svako svojim putem. Bio sam šokiran, ali ne mogu biti ljut na nju jer nije ona tražila da se tako oseća. Nije ona napravila taj izbor, ona se tako iskreno osećala. Još malo smo pričali o tome i odlučili se razdvojiti na neko vreme", kazao je Grin.

"Izgradili smo divnu porodicu i odlučili smo da ne želimo to izgubiti. Zauvek želimo biti prijatelji i zajednički odgajati decu. Ići ćemo zajedno na godišnji odmor i praznike provoditi zajedno i maksimalno se fokusirati na decu", dodao je.

Podeli:



Preporucujemo