•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nakon razvoda Dennis Quaid bivšoj supruzi kupio luksuznu vilu

Dennis Quaid bivšoj supuzi Kimberly Buffington kupio je vilu u Los Angelesu, a on će živeti u kući na plaži u Malibuu. Njegovoj bivšoj prvi susedi biće reditelj Steven Spielberg i glumac Tom Hanks. Dennis je sa Kimberly potpisao ugovor kojim joj je obećao da u luksuznoj vili može živeti dok deca ne napune 18 godina.

Posle toga će se dogovoriti šta će biti sa imanjem da li će nastaviti da živi tamo. Papire za razvod par je podneo u martu prošle godine.

Iako su američki mediji pisali kako je Dennis varao, kao razlog su naveli neslaganja zbog sukoba u karakteru. U braku su bili osam godina. Pre Kimberly Quaid je bio u braku sa kolegicom P.J. Soles od koje se razveo 1983. Nakon nje oženio je Meg Ryan. Razveli su se 2001.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu