•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nan Yu

Nan Yu je debitovala ulogom u Lunar Eclipse (1999.) za koju je dobila nagradu za najbolju glumicu na Deauville Asian Film Festival.

Glavne uloge imala je u filmovima Jingzhe (2003.), Best Actress Golden Rooster Award i Best Actress - Paris International Film Festival); Tuya's Marriage (Zlatni medved u Berlinu 2007.) i Weaving Girl (2009.).

Glumila je i u filmovima In Love We Trust (2008., Vang Ćaošui) i No Man's Land (2010., Ning Hao).

Rođena je u Kini i diplomirala glumu na Pekinškoj Filmskoj Akademiji. Govori kineski, francuski i engleski. Glumila je u francuskom filmu Fureur (2003.), tajvanskom My Dna Says I Love You (2008.), kanadsko-kineskom Diamond Dogs (2007.) i holivudskom Speed Racer (2008.) braće Vahovski.


Filmografija:
2012 Black South-Easter (post-production)
2012 The Expendables 2
2012 Design of Death
2011 Yu shi shang tong ju
2010 Xi Feng Lie
2010 Western Sunshine
2009 Weaving Girl
2009 Looking for Jackie
2008 Speed Racer
2008 Shuang shi ji
2007 Diamond Dogs
2007 My DNA Says I Love You
2007 In Love We Trust
2006 Tuya's Marriage
2004 The Story of Ermei
2003 Fureur
1999 Lunar Eclipse

Podeli:



Preporucujemo

U prodaji poslednji kontingent karata za večerašnji...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu