•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nan Yu

Nan Yu je debitovala ulogom u Lunar Eclipse (1999.) za koju je dobila nagradu za najbolju glumicu na Deauville Asian Film Festival.

Glavne uloge imala je u filmovima Jingzhe (2003.), Best Actress Golden Rooster Award i Best Actress - Paris International Film Festival); Tuya's Marriage (Zlatni medved u Berlinu 2007.) i Weaving Girl (2009.).

Glumila je i u filmovima In Love We Trust (2008., Vang Ćaošui) i No Man's Land (2010., Ning Hao).

Rođena je u Kini i diplomirala glumu na Pekinškoj Filmskoj Akademiji. Govori kineski, francuski i engleski. Glumila je u francuskom filmu Fureur (2003.), tajvanskom My Dna Says I Love You (2008.), kanadsko-kineskom Diamond Dogs (2007.) i holivudskom Speed Racer (2008.) braće Vahovski.


Filmografija:
2012 Black South-Easter (post-production)
2012 The Expendables 2
2012 Design of Death
2011 Yu shi shang tong ju
2010 Xi Feng Lie
2010 Western Sunshine
2009 Weaving Girl
2009 Looking for Jackie
2008 Speed Racer
2008 Shuang shi ji
2007 Diamond Dogs
2007 My DNA Says I Love You
2007 In Love We Trust
2006 Tuya's Marriage
2004 The Story of Ermei
2003 Fureur
1999 Lunar Eclipse

Podeli:



Preporucujemo

Nova izložba filmskih plakata „Tragovi jednog vremena:...
Izabran novi Doktor Hu
Sutra počinje Proljetno izdanje Sarajevo Film Festivala
Nišville danas obeležava svetski Dan Džeza u Nišu i...
ZVEZDE MARVELOVOG FILMA „DOKTOR STREJNDŽ U MULTIVERZUMU...
Izložba “Feministička avangarda 70-ih. Radovi iz...
22 umetnika i umetnica iz Srbije i 12 iz inostranstva na...
Retrospektive filmova i Master Class predavanja Karpa...
Predstavljeni Srpski takmičarski program, Beldocs Industry...
„BAZ SVETLOSNI“ I NAJNOVIJI TREJLER STIŽU PRED PUBLIKU...
Uloge u kojima ste voleli Benedikta Kamberbača
Hrana kao večna inspiracija – Najpoznatiji „foodie“...
BELDOCS - prodaja ulaznica od danas na svim lokacijama
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 5. do 11. maja
XR izlozba: Imerzivna stvarnost Beldocs festivala u...
Repertoar Cineplexx Niš bioskopa od 5. maja do 11. maja
Imerzivna stvarnost Beldocs festivala u Bioskopu Balkan
Otvorena izložba „Tragovi jednog vremena: Filmski plakat...
Najava specijalnog programa 15. Beldocs festivala: Žena...
Top 10 romantičnih filmova koje morate pogledati
„DOKTOR STREJNDŽ U MULTIVERZUMU LUDILA“ OD DANAS U...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 12. do 18. maja
Porodični dan u Cineplexx Niš bioskopu u nedelju, 8. maja
BELDOCS predstavlja selekciju VATROMET
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 5. do 11....
Tribina o filmu „Leto kada sam naučila da letim“
Sutra počinje "Kustendorf"
"Priče iz Drugog rata" Aleksandra Zografa
ITALIJANSKA PRIČA O TRI PORODICE – FILM „TRI SPRATA“...
Uroš Krčadinac i Lav Mrenović predstavili rezultate...