•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Naomi Watts ne prepoznaju na ulici

Iako je jedna od najpoznatijih glumica Hollywooda, Naomi Watts nikada ne zaustavljaju jer su je prepoznali na ulici ili u trgovini.

Njen svakodnevni izgled potpuno je različit od onog na crvenom tepihu pa prolazi neprimećena.

„Srećna sam jer se nekako uvek lako utopim u masi. Ali sa mojim partnerom Lievom Schreiberom to je potpuno drugačije. Ima dosta upečatljivu pojavu pa mi se neretko dogodi da me gurnu u stranu jer su shvatili da je on "taj poznati glumac". Doživela sam čak i da me ljudi na ulici mole da ih slikam sa njim“ – smeje se Naomi, zvezda filma "Diana". Film "Queen of the Desert" koji je upravo trebala da počne da snima odložen je i zbog toga joj je drago.

„Snimaćemo, ali srećom ne još. U zadnje vreme bila sam jako zaposlena i stalno na putu i sada mi je drago da mogu vreme provoditi kod kuće sa decom“ – kaže Naomi koja sa Lievom ima dvoje dece, sinove Alexandera (5) i Samuela (4).

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...