•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Naomi Watts se seli u Kensington zbog uloge princeze Diana-e

Naomi Watts je jako ozbiljno shvatila svoju ulogu princeze Diana-e u predstojoćem filmu. Zato se i preselila u Kensington kako bi se što bolje pripremila za tu ulogu. Inače, Naomi će glumiti u filmu „Caught In Flight“ koji je zasnovan na poslednje 2 godine Diana-inog života. Snimanje počinje sledećeg meseca. Poznato je da glumica želi da se odlično upozna sa svim detaljima vezanim sa novi lik i jako je brine kako će sve to na kraju ispasti. Priznajei da bi volela da ima kontakata sa prinčevima William-om i Harry-jem i da joj oni pričaju o svojoj majci, ali to se sigurno neće desiti. Dodajmo i to da glumicu brine kako će nju i film prihvatiti u Britaniji i nada se da će dobiti „blagoslov“ mladih prinčeva.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...