•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Naomie Harris: Daniel Craig će prihvatiti ulogu novog Jamesa Bonda

Glumica Naomie Harris nagovestila je povratak Daniela Craiga u James Bond franšizu prošle nedelje, na dodeli nagrada OBE. Istakla je da veruje da će Craig reprizirati agenta 007 iz franšize "Spectre" u nastavak "Bond 25", jer fanovi i kolege žele da ta uloga ponovo pripadne njemu.

Harris je optimistična da "Spectre" neće biti poslednji film u kojem je Daniel Craig glumio Jamesa Bonda. Uverena je u to da on neće propustiti nastavak, s obzirom na to da je njegov portret agenta 007 u poslednjem nastavku doneo veliki uspeh.

"Činjenica je da su poslednja dva nastavka 'Spectre' i 'Skyfall' donela najveću zaradu od svih filmova o Bondu. Ljudi ga vole kao Jamesa Bonda i oni očajnički žele da se on vrati. Znam i da naši producenti takođe očajnički žele da se on vrati. Tako da, mislim da je Daniel Craig jedina osoba koja treba uveravanja", kazala je Harris.

Međutim, do njega je da li on želi da glumi u "Bondu 25". Kako je istakla, Craig mora sam odlučiti želi li tu ulogu i odluke ne bi trebao da donosi pod pritiskom. Uz to je istakla da je prerano raspravljati o tome da li je neophodno tražiti zamenu za Craigovu ulogu agenta 007.

Kako trenutno stvari stoje, Craig treba potvrditi da li će preuzeti svoju ulogu u nastavku franšize, a prema pisanju Mail Onlinea, producenti su mu već ponudili veću zaradu za nastavak.

Još uvek je neizvesno da li će, kako je već ranije najavljivano, "Bond 25" biti snimljen do oktobra 2018. godine. Ali, producenti još uvek nemaju svog novog Jamesa Bonda s obzirom na to da se još uvek čeka Craigova odluka.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...