•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Narod je glasao za Iron Mana!

Robert Dauni Džunior od danas je trostruki pobednik. Sa trećim nastavkom filma "Iron Man" osvojio je nagrade za omiljenu zvezdu akcionog filma, najbolji film i najbolji akcioni film godine po izboru publike na dodeli People's Choice nagrada.

http://www.peopleschoice.com/pca/awards/nominees/

Na dodeli se srdačno zahvalio svojoj desnoj ruci, Džimi Ričiju, koji je bio uz njega na snimanju svake scene proteklih 10 godina, a zatim je tražio da se svetla pozornice usmere ka njemu, i uz trijumfalnu muziku se obratio publici sa rečima:

"Ja sam Iron Man, i ovo je za NAROD!"

Prilikom potpisivanja ugovora za Marvel, Robert Dauni Džunior je zbog svoje "kriminalne" prošlosti morao da pristane da za filmove Iron Man i Osvetnici bude isplaćen tek po završenom snimanju, u procentu vezanom za prihod od prodaje bioskopskih karata.

U prevodu: filmove je radio bez plate, i prva uplata mu je legla tek 2 godine nakon snimanja prvog Iron Mana, da bi nakon prikazivanja “Osvetnika” (treći film sa najvećom ostvarenom zaradom u istoriji svetske kinematografije) 2012. godine Dauni postao najplaćeniji glumac na svetu, sve zahvaljujući svom skromnom procentu i staroj narodnoj “ko čeka – dočeka”.

Tokom snimanja "Iron Man 3" Robert Dauni Džunior se sapleo o kablove i povredio nogu, što ga je navelo da ugovor sa Marvelom stavi na razmatranje, s obzirom da u njegovim godinama i pored zdravog života i redovnih treninga niko ne može da mu garantuje bezbednost na snimanju.

Niko se nije nadao da će junak u oklopu "oklopiti" i srca fanova širom sveta, bacivši u senku Hulka, Tora, pa čak i Kapetana Ameriku.

Nadamo se da će izdavačka kuća Marvel još jednom imati sluha za glas naroda, jer iako postoji prozor za nove avanture Iron Mana, koketni i samouvereni Toni Stark na kakvog smo navikli, a kojeg nam je Dauni predstavio u više navrata, ugovorom je vezan još samo za film "Osvetnici 2 - Doba Ultrona" (najavljen za 2015), dok je budući nosilac gvozdenog oklopa u nekom samostalnom letu Iron Mana još uvek nepoznat.

Autor: Danica Asurdžić
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu