•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nastavak druge sezone serije Fear the Walking Dead

U susret premijeri drugog dela druge sezone serije “Fear the Walking Dead” (#FearTWD), AMC Global je objavio vizuelno rešenje serije i prvi promo video. Nastavak druge sezone Fear the Waking Dead biće emitovan u ponedeljak 22. avgusta u 3h ujutru ekskluzivno na AMC Global kanalu istovremeno sa američkom premijerom, u više 125 zemalja širom sveta. Oni koji propuste prvo emitovanje, imaće priliku da pogledaju epizodu u repriznom terminu, iste večeri u 22h.

Seriju “Fear the Walking Dead” su producirali DaveErickson, RobertKirkman, GaleAnneHurd, GregNicoteroi DavidAlpert sa glumačkom ekipom koju čine: KimDickens kao Madison, CliffCurtis kao Travis, FrankDillane kao Nick, AlyciaDebnam-Carey kao Alicia, RubenBlades kao Daniel, MercedesMason kao Ofelia, LorenzoJamesHenrie kao Chris i ColmanDomingo kao Strand.

Nastavak sezone prati krah porodica Clark, Manawa i Salazar. Dešavanja koja su se odigrala na brodu Abigail u Meksiku, nateraće naše junake da nasumice biraju svoje puteve kako bi preživeli. Alicia se bori sa Madisoninim odbijanjem da prihvati gubitak Nicka, dok Travis pokušava da izvuče Chrisa iz apokaliptične tame koja preti da ga proguta. Strand je izgubljen u svojoj tuzi, a Danielova tamna prošlost ostavlja Ofeliu bez nade da će uspeti da prežive i izgrade svoje živote ponovo.


Web stranica: http://www.amctvce.com

Facebook stranica: https://www.facebook.com/amctvrs/

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu