•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nastavak filma "Downton Abbey" stiže u decembru u bioskope

Film “Downton Abbey”, nastavak istoimene televizijske serije, prikazan je u bioskopima tokom 2019. godine, a sada je najavljen njegov nastavak koji stiže do kraja ove godine.

Podsećamo, prvi deo ovog ostvarenja o životu engleske aristokratske porodice Krouli, ostvario je zaradu od 238 miliona američkih dolara a glumac Hju Bonvil, koji tumači Roberta Kroulija izjavio je da je pročitao scenario za drugi deo.

Glumačka ekipa zaputiće se ovog leta u zamak Hajkler, gde se odvija radnja serije, ali i prvog dela filma. Premijera je zakazana za 25. decembar, kada bi nastavak trebao stići pred publiku.

Naravno, autorima jedino preostaje da se nadaju da će se steći kvalitetni uslovi za rad, jer je zdravlje svih učesnika na prvom mestu. Bonvil smatra da je potrebno vakcinisati što veci broj kolega i drugih filmskih stvaraoca na setu, ali dobra volja postoji, što je i najvažnije.

Istorijska saga “Downton Abbey” jedinstvena je po tome što je privukla publiku razlicitih generacija. Nakon šest sezona serije, emitovanih u periodu od 2010. do 2015. godine, na red su došli filmski nastavci. Ipak, teško je predvideti šta nas očekuje u priči koja sledi do kraja godine.

Džulijan Felouz, kreator serije, u januaru 2020. najavio je lepe vesti, što se poklopilo sa pojavljivanjem filma na DVD i Blu-ray diskovima. U tom trenutku pisao je scenario za HBO seriju “The Gilded Age”, koja će nas upoznati sa životom njujorških milionera tokom 19. veka. Novi projekti se preklapaju, pa će do realizacije spomenute serije proteći još vremena.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...