•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nastavak koji su mnogi očekivali - 'Taker i Dejl protiv zla'

Jedna od najboljih horor komedija u poslednjih desetak godina po svemu sudeći dobija svoj nastavak. U pitanju je slešer film, ali totalno drugačiji od klasičnih koje u današnje vreme, možemo često videti. Ono što film čini posebnim su klišeji koji su predstavljeni na ironičan način.

Pre nekoliko dana Alan Tudik i Tajler Labine su izjavili da već uveliko rade na nastavku njihovog filma, koji treba da očekujemo naredne godine. Generalno, nastavci filmova se ne proslave, ali oni su obećali da neće uprskati sa ovim filmom.

Website:horor.rs
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...