•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nastrašnija noć u Cineplexx bioskopima

NAJSTRAŠNIJA NOĆ U CINEPLEXX BIOSKOPIMA

Izazov za hrabrost po sniženoj ceni ulaznica za odabrane horor filmove

U četvrtak, 31.10, Cineplexx bioskopi organizuju pravu poslasticu za Noć veštica. Svi pravi ljubitelji horor filmova imaće priliku da pogledaju one horore koje su možda propustili ove godine ili koje žele opet da pogledaju. Cineplexx bioskopi su rešili da za ovu Noć veštica prikažu čak pet filmova po sniženoj ceni, ali i da jednim pretpremijernim prikazivanjem obraduju ljubitelje strave.

Posetioce će uplašiti Jezive priče iz mraka, imaće priliku da uživaju u najstrašnijoj Noći veštica uz Ukleto, biće rame uz rame sa Penivajzom u filmu TO, saznaće sve tajne stare Polaroid kamere i saznaće da li ima još nekoga na pustom ostrvu filma Lov. Uz sve to, dolazi nam još jedna prava poslastica, a to je pretpremijera filma Dr Sleep, koji predstavlja nastavak priče Stivena Kinga, Isijavanje, što samo po sebi obećava nezaboravno iskustvo.

Za Noć veštica smo za naše posetioce obezbedili sniženu cenu karte za filmove Jezive priče iz mraka, Ukleto, TO – drugo poglavlje, Polaroid i Lov, koja iznosi 300 dinara, dok pretpremijera filma Dr Sleep ima premijernu cenu karte.

Karte za ovaj događaj su u prodaji, a više informacije možete saznati na www.cineplexx.rs.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila