•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nataša Ninković

Nataša Ninković (Trebinje, 22. jul 1972) je srpska glumica.

Detinjstvo je provela sa roditeljima — Brankom i Milenom, u Trebinju, gde je završila osnovnu i srednju školu. Posle završene srednje škole odlazi u Beograd, gde je 1994. u klasi profesora Vladimira Jevtovića završila Fakultet dramskih umetnosti. Tokom studija imala je male uloge u filmovima „Najbolji“ i „Tri karte za Holivud“. Nakon toga glumila je u više filmova, TV serija i pozorišnih predstava. Živi u Beogradu sa suprugom Nenadom Šarencem, sa kojim ima blizance Luku i Matiju. Radi kao član ansambla drame u Narodnom pozorištu u Beogradu.



Filmografija:
1989. Najbolji
1993. Tri karte za Holivud
1998. Knez Mihailo (TV)
1998. Golubovića apoteka (TV)
1998. Spasitelj
2000. Rat uživo
1998-2001. Porodično blago (TV serija)
2001. Den Serbiske dansker (TV)
2002. Majstor (TV)
2003. Profesionalac
2003. Ilka (TV)
2003. M(j)ešoviti brak (TV serija)
2005. Imam nešto važno da vam kažem
2005. Ivkova slava
2005. Made in YU
2005. Idealne veze (TV serija)
2006. Ljubav, navika, panika (TV serija)
2007. Klopka
2007-2008. Ulica lipa (TV serija)
2008. Gorki plodovi (TV serija)
2008. Ranjeni orao (TV serija)
2009. Hitna pomoć
2009. Neke druge priče
2011. Cvat lipe na balkanu
2012. Nepobedivo srce (TV serija)
2012. Smrt čoveka na Balkanu
2012. Folk (TV serija)
2012. Jagodići (TV serija)

Iz Vikipedije, slobodne enciklopedije
Podeli:



Preporucujemo

The Virtuoso (2021) (2021)
Porodični vikend 5. i 6. juna u bioskopu Cine Grand Delta...
Izložba Eme Bregović „Don’t Worry” od 12. juna u...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 3. do 9. juna
Specijalna projekcija filma POTREBA ZA MRŽNJOM - DKC 9.6....
Omiljeni junaci iz porodice Kruds su se vratili
„Američka utopija” Dejvida Birna u režiji Spajka Lija...
Specijalna projekcija filma POTREBA ZA MRŽNJOM
Danis Tanović: “’Deset u pola’ je priča o...
Fast & Furious 9 (F9) (2021) (2021)
Veče za muškarce u bioskopu Cine Grand Delta Planet
Cruella (2021) (2021)
Održan performans Svetlane Ninković „Tren u tak” u...
Emma Stone vs. Glenn Close: Ko je bolјa Cruella?
UNESCO Međunarodni fond za kulturnu raznolikost podržao...
Repertoar Cineplexx Niš bioskopa od 3. do 9. juna
Kondor: 5 razloga da gledate opaku špijunsku triler-seriju
Robin Vilijams je u crtnom filmu Aladin promenio 52...
30 godina Filmskog festivala u Beču
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 10. do 16. juna
Lijam Nison pokušava da spasi zatrpane rudare
Nove nagrade Sarajevo Film Festivala: Srca Sarajeva za TV...
Da se Tarantinu ispunila svaka želja, ekipa Petparačkih...
Čombe iz LZN u nastavku Paklenih ulica
Porodični vikend u bioskopu Vilin Grad
Cineplexx pakleno veče 11. juna od 20 časova
Dženifer potpisala višegodišnji ugovor sa Netfliksom
OTVOREN 6. DOK’N’RITAM FESTIVAL U DOMU KULTURE...
"Veče straha" u bioskopu Vilin Grad
Otvoren konkurs za volontere Nišvila!