•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nataša Ninković

Nataša Ninković (Trebinje, 22. jul 1972) je srpska glumica.

Detinjstvo je provela sa roditeljima — Brankom i Milenom, u Trebinju, gde je završila osnovnu i srednju školu. Posle završene srednje škole odlazi u Beograd, gde je 1994. u klasi profesora Vladimira Jevtovića završila Fakultet dramskih umetnosti. Tokom studija imala je male uloge u filmovima „Najbolji“ i „Tri karte za Holivud“. Nakon toga glumila je u više filmova, TV serija i pozorišnih predstava. Živi u Beogradu sa suprugom Nenadom Šarencem, sa kojim ima blizance Luku i Matiju. Radi kao član ansambla drame u Narodnom pozorištu u Beogradu.



Filmografija:
1989. Najbolji
1993. Tri karte za Holivud
1998. Knez Mihailo (TV)
1998. Golubovića apoteka (TV)
1998. Spasitelj
2000. Rat uživo
1998-2001. Porodično blago (TV serija)
2001. Den Serbiske dansker (TV)
2002. Majstor (TV)
2003. Profesionalac
2003. Ilka (TV)
2003. M(j)ešoviti brak (TV serija)
2005. Imam nešto važno da vam kažem
2005. Ivkova slava
2005. Made in YU
2005. Idealne veze (TV serija)
2006. Ljubav, navika, panika (TV serija)
2007. Klopka
2007-2008. Ulica lipa (TV serija)
2008. Gorki plodovi (TV serija)
2008. Ranjeni orao (TV serija)
2009. Hitna pomoć
2009. Neke druge priče
2011. Cvat lipe na balkanu
2012. Nepobedivo srce (TV serija)
2012. Smrt čoveka na Balkanu
2012. Folk (TV serija)
2012. Jagodići (TV serija)

Iz Vikipedije, slobodne enciklopedije
Podeli:



Preporucujemo

ZLATNA MACOLA ZA FILM SUPSTANCA
Svakog utorka snižena cena ulaznice i besplatno Lemonade...
SUPSTANCOM I POKLON MURALOM ZAOKRUŽENO FINALE SLOTER...
Selekcije Novi evropski dokumentarni film i Eco Dox na 31....
Kako napraviti kućni bioskop u kojem ćete uživati?
Drugog dana Bašta Festa prikazano devet filmova iz osam...
11. Bašta Fest – izveštaj sa trećeg festivalskog dana
Filmovi „Još jedan dan“ Radivoja Bukvića i „Ruski...
Holivudski glumci Džon Sevidž i Lazar Rokvud gosti 6....
Repertoari Cineplexx bioskopa u Nišu od 3. do 9. jula
Doljevac domaćin spektakla: Premijera „Supstance“ i...
Novi filmovi u julu u CineStar bioskopima (Do zadnjeg daha,...
Vatrena završnica Sloter festivala: Horor projekcije za...
Dodelom nagrada svečano zatvoren 7. Ravno Selo Film...
Selekcije „Europe 4 Kids”, „Best of Europe” i...
MONODRAMA TIHOMIRA STANIĆA ,,DETINJARIJE” I PRVA NEDELJA...
Za nagrade Srce Sarajeva za TV serije po odluci struke...
Anica Dobra, Fedon Papamihael i Ademir Kenović laureati...
Žarko Laušević posthumno dobitnik nagrade „Specijalni...
Jelena Gavrilovic na dodeli filmskih nagrada u Londonu
Konkurs za prijavu filmova na 18. Festival srpskog filma...
Svečano otvoren 11. Bašta Fest
Umetnicko slikanje sa ljubimcima na terasi CineStara u...
Nišville radio od sada i na YouTube kanalu!
Dodelom nagrada i projekcijom filma “Za danas toliko”...