•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nataša Ninković

Nataša Ninković (Trebinje, 22. jul 1972) je srpska glumica.

Detinjstvo je provela sa roditeljima — Brankom i Milenom, u Trebinju, gde je završila osnovnu i srednju školu. Posle završene srednje škole odlazi u Beograd, gde je 1994. u klasi profesora Vladimira Jevtovića završila Fakultet dramskih umetnosti. Tokom studija imala je male uloge u filmovima „Najbolji“ i „Tri karte za Holivud“. Nakon toga glumila je u više filmova, TV serija i pozorišnih predstava. Živi u Beogradu sa suprugom Nenadom Šarencem, sa kojim ima blizance Luku i Matiju. Radi kao član ansambla drame u Narodnom pozorištu u Beogradu.



Filmografija:
1989. Najbolji
1993. Tri karte za Holivud
1998. Knez Mihailo (TV)
1998. Golubovića apoteka (TV)
1998. Spasitelj
2000. Rat uživo
1998-2001. Porodično blago (TV serija)
2001. Den Serbiske dansker (TV)
2002. Majstor (TV)
2003. Profesionalac
2003. Ilka (TV)
2003. M(j)ešoviti brak (TV serija)
2005. Imam nešto važno da vam kažem
2005. Ivkova slava
2005. Made in YU
2005. Idealne veze (TV serija)
2006. Ljubav, navika, panika (TV serija)
2007. Klopka
2007-2008. Ulica lipa (TV serija)
2008. Gorki plodovi (TV serija)
2008. Ranjeni orao (TV serija)
2009. Hitna pomoć
2009. Neke druge priče
2011. Cvat lipe na balkanu
2012. Nepobedivo srce (TV serija)
2012. Smrt čoveka na Balkanu
2012. Folk (TV serija)
2012. Jagodići (TV serija)

Iz Vikipedije, slobodne enciklopedije
Podeli:



Preporucujemo

Vudi Alen (nije) najavio penziju nakon narednog filma
The Good House (2022) - uskoro
Sutra otvaranje izložbe “Kiki Smit: Ljudi i ostale...
Svečano otvoren 15. Leskovački internacionalni festival...
Interkulturalnost u fokusu Foruma na 29. Međunarodnom...
Srpska kinematografija u fokusu festivala u San Sebastijanu
Nagrade 29. Međunarodnog festivala pozorišta za decu...
Zak Efron konačno otkrio da li je imao plastične...
Svečanom dodelom nagrada zatvoren 15. Leskovački...
Makonahijev film odbačen šest nedelja pre produkcije
BiH ima kandidata za nagradu Oskar
Kanađanin Stiv Barakat iz Beograda kreće na svetsku...
Netflix najavio novu hit seriju "1899"
Preminuo Žan-Lik Godard
Džejson Momoa se ošišao pa tetovirao glavu
Specijalna projekcija filma ,,Ala je lep ovaj svet" u...
IMAX premijera filma ,,Avatar" u Cineplexx Galerija...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 29. septembra do 05....
Zbog čega su dadilje dece Dženifer Lopez davale otkaz...
Darko Bajić: Susret različitosti daje kvalitet svim...
Zvezda "Kuće zmaja" bila zabrinuta zbog jedne scene
Dejvid Bouvi dobio zvezdu na Stazi slavnih u Londonu
Treći dan 29. Međunarodnog festivala pozorišta za decu...
Netflix promenio rok: Pogledajte kad stiže verzija sa...
19. BALKANIMA od 4. do 9. oktobra u Domu kulture Studentski...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 22. do 28. septembra
Trag Divljači (2022) - uskoro
„Blade Runner 2099“ Ridli Skot radi na televizijskom...
Šta nas čeka u petoj sezoni "Sluškinjine priče"?
Repertoar Cineplexx Niš bioskopa od 22. septembra do 28....