•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nataša Ninković

Nataša Ninković (Trebinje, 22. jul 1972) je srpska glumica.

Detinjstvo je provela sa roditeljima — Brankom i Milenom, u Trebinju, gde je završila osnovnu i srednju školu. Posle završene srednje škole odlazi u Beograd, gde je 1994. u klasi profesora Vladimira Jevtovića završila Fakultet dramskih umetnosti. Tokom studija imala je male uloge u filmovima „Najbolji“ i „Tri karte za Holivud“. Nakon toga glumila je u više filmova, TV serija i pozorišnih predstava. Živi u Beogradu sa suprugom Nenadom Šarencem, sa kojim ima blizance Luku i Matiju. Radi kao član ansambla drame u Narodnom pozorištu u Beogradu.



Filmografija:
1989. Najbolji
1993. Tri karte za Holivud
1998. Knez Mihailo (TV)
1998. Golubovića apoteka (TV)
1998. Spasitelj
2000. Rat uživo
1998-2001. Porodično blago (TV serija)
2001. Den Serbiske dansker (TV)
2002. Majstor (TV)
2003. Profesionalac
2003. Ilka (TV)
2003. M(j)ešoviti brak (TV serija)
2005. Imam nešto važno da vam kažem
2005. Ivkova slava
2005. Made in YU
2005. Idealne veze (TV serija)
2006. Ljubav, navika, panika (TV serija)
2007. Klopka
2007-2008. Ulica lipa (TV serija)
2008. Gorki plodovi (TV serija)
2008. Ranjeni orao (TV serija)
2009. Hitna pomoć
2009. Neke druge priče
2011. Cvat lipe na balkanu
2012. Nepobedivo srce (TV serija)
2012. Smrt čoveka na Balkanu
2012. Folk (TV serija)
2012. Jagodići (TV serija)

Iz Vikipedije, slobodne enciklopedije
Podeli:



Preporucujemo

Pac-Man će dobiti svoj igrani film
The Northman (2022) (2022)
Treći Sonic film dobio je datum izlaska
Pet srpskih filmova podržano u Severnoj Makedoniji
Džejms Franko je Fidel Kastro u novom filmu o vanbračnoj...
ŽIRI NIŠVILLE MOVIE SUMMIT 2022. PROGLASIO NAJBOljE...
Prey (2022) (2022)
Preminula glumica Olivija Njutn-Džon
Jesse Eisenberg danas na Crvenom tepihu
Predstavljamo filmove programa U fokusu 28. Sarajevo Film...
Repertoar Cineplexx Niš bioskopa od 4. avgusta do 10....
Mingusova autobiografija, rock biseri, knjige za bubnjare, ...
Džoni Dep sa Al Paćinom režira film o poznatom svetskom...
The Black Phone (2021) (2021)
ZA NOVI FILM REDITELJA MARTINA MAKDONE - „DUHOVI...
U Ljetnom kinu Coca-Cola podignuto najveće filmsko platno...
Jesse Eisenberg: Sarajevo mi je najdraži grad na svijetu
Sendmen: nova Netfliksova serija kultnog autora Nila Gejmana
Slovenačko-srpski film “Iskupljenje” podržan u Italiji
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 11. do 17. avgusta
Program Masterclassa 28. Sarajevo Film Festivala
Ovacije za Malkoviča na Feliks Romulijani
Međunarodna premijera filma “Usekovanje” na Moskovskom...
The Gray Man (2022) (2022)
Repertoar Cineplexx Niš bioskopa za period od 11. avgusta...
Mads Mikkelsen danas na Crvenom tepihu, Počasno Srce...
Saopštenje produkcijske kuće Art & Pocorn povodom termina...
Repertoar Pozorišta Teatrijum od 08. do 14. avgusta
Dodijeljena Srca Sarajeva za najbolje TV serije
Predstavljamo program Summer Screen 28. Sarajevo Film...