•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nataša Ninković

Nataša Ninković (Trebinje, 22. jul 1972) je srpska glumica.

Detinjstvo je provela sa roditeljima — Brankom i Milenom, u Trebinju, gde je završila osnovnu i srednju školu. Posle završene srednje škole odlazi u Beograd, gde je 1994. u klasi profesora Vladimira Jevtovića završila Fakultet dramskih umetnosti. Tokom studija imala je male uloge u filmovima „Najbolji“ i „Tri karte za Holivud“. Nakon toga glumila je u više filmova, TV serija i pozorišnih predstava. Živi u Beogradu sa suprugom Nenadom Šarencem, sa kojim ima blizance Luku i Matiju. Radi kao član ansambla drame u Narodnom pozorištu u Beogradu.



Filmografija:
1989. Najbolji
1993. Tri karte za Holivud
1998. Knez Mihailo (TV)
1998. Golubovića apoteka (TV)
1998. Spasitelj
2000. Rat uživo
1998-2001. Porodično blago (TV serija)
2001. Den Serbiske dansker (TV)
2002. Majstor (TV)
2003. Profesionalac
2003. Ilka (TV)
2003. M(j)ešoviti brak (TV serija)
2005. Imam nešto važno da vam kažem
2005. Ivkova slava
2005. Made in YU
2005. Idealne veze (TV serija)
2006. Ljubav, navika, panika (TV serija)
2007. Klopka
2007-2008. Ulica lipa (TV serija)
2008. Gorki plodovi (TV serija)
2008. Ranjeni orao (TV serija)
2009. Hitna pomoć
2009. Neke druge priče
2011. Cvat lipe na balkanu
2012. Nepobedivo srce (TV serija)
2012. Smrt čoveka na Balkanu
2012. Folk (TV serija)
2012. Jagodići (TV serija)

Iz Vikipedije, slobodne enciklopedije
Podeli:



Preporucujemo

Radivoje Andrić dobitnik Gran prija „Živojin Žika...
Darko Bajić: Susret različitosti daje kvalitet svim...
EMMY NAGRADA U DUBROVNIKU: Hadžihafizbegović i Tanović...
Gradonačelnica Niša tvrdi da Novi Sad pomaže Exit samo...
Šta nas čeka u petoj sezoni "Sluškinjine priče"?
Sutra otvaranje izložbe “Kiki Smit: Ljudi i ostale...
DETALJI O SMRTI SLAVNOG REDITELJA: Godard se, na kraju,...
Treći dan 29. Međunarodnog festivala pozorišta za decu...
Specijalna projekcija filma ,,Ala je lep ovaj svet" u...
Sendlerova sportska drama oduševila publiku
Di Kaprio iznenadio sve - ima devojku stariju od 25 godina
Otvaranje izložbe Predraga Terzića 20.9. u 20
Svečano otvoren 29. Međunarodni festival pozorišta za...
Vudi Alen (nije) najavio penziju nakon narednog filma
IMAX premijera filma ,,Avatar" u Cineplexx Galerija...
Raznovrstan prateći program na 29. Međunarodnom festivalu...
LIFFE - Selekcija “Divlji film” na 15. Leskovačkom...
Aladin za odrasle: Idris Elba i Tilda Swinton u bajci o...
Sutra počinje Austrijski filmski festival u Beogradu
Bred Pit u Finskoj izložio svoje vajarske radove
Život i karijera muzičke dive Whitney Houston uskoro na...
Serija "Succession" proglašena najboljom na 74. dodeli...
Stefan Arsenijević: LIFFE je dragocen zato što je...
Svečano otvoren Austrijski filmski festival u Kulturnom...
Netflix najavio novu hit seriju "1899"
Umetnički programi “Borski dim” Hua Juna i Žalbeni...
Milčo Mančevski: LIFFE je festival gde se poštuje film i...
Odabrani vizuelni umetnici/e iz Srbije za rezidencijalni...
10 razloga zašto bi svaki pravi ljubitelj animea trebalo...
Netflix promenio rok: Pogledajte kad stiže verzija sa...