•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Natalie Wood možda ubijena?!

Svojevremeno je film „Rebel Without a Cause“ važio za uklet: James Dean je nastrado, Sal Mineo ubijen, a 29/11/1981/ dišao je red i na Woodsovu.

Tri puta nominovana za nagradu Oskar, a ujedno i proglašena za najgorom glumicom, da postoji i statua za najgoru glumicu koja nosi njen naziv, pala je preko palube i udavila se. Nalazila se na jahti svoga supruga Robert Wagnera. Imala je samo 43. godine.

Otkrilo se sada da su se Wagner i njegov gost te večeri, na jahti, Christopher Walken, žestoko svađali. Postavlja se pitanje zašto ni jedan od njih nije pokušao da pronađe Woodovu? Otkuda na njenom licu i po rukama brojne modrice?

Tada je odlučeno da je bila nesreća u pitanju. Glavni lekar, Thomas T Noguchi – koji je prethodno doneo zaključke o smrti Marilyn Monroe, Bobby Kennedy i Sharon Tate – zaključio je da je Woodova bila prilično pijana i pala preko palube.

Ipak, fascinacija javnosti tim slučajem nikada nije nestala. I sada je šerif Los Anđelesa ponovo otvorio slučaj. Razlog je bio taj što je vlasnik broda, Dennis Davern, izjavio juče da veruje da je Wagner odgovoran za smrt svoje supruge. Davern je priznao da je lagao pre toliko godina i oseća da može dati dovoljno tragova da se sumnja na ubistvo. On tvrdi da su se supružnici tukli u kabini pre nego je ona nestala. Navodno je i čuo sledeće pitanje koje je Wagner postavio Walkenu: „Šta ti hoćeš? Da ***** moju ženu? Jel’ to hoćeš?“

Neki sumnjaju da je u pitanju reklama za Davernovu knjigu koja treba da izađe. Šerif smatra da u ovome nema ničeg značajnijeg za slučaj ali da je i sasvim u redu ponovo ga otvoriti.

Wagnerova porodica odlučila je da pomogne koliko može u naporima šerifa. Walken odbija svaki dalji komenatar i već ima spremnog advokata.

Sestra Woodove, svojevremeno je izjavila da je Wagner rekao: „Neka ostane u vodi, to će je naučiti pameti.“

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu