•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

National Lampoon’s Van Wilder (2002)

National Lampoon’s Van Wilder je kvalitetna komedija, šašava toliko da se nemože nazvati glupom. Ima puno šaljivih dosetki, smeha, slatkih školskih šala ali National Lampoon’s Van Wilder ipak nije komedija koju trebate gledati sa roditeljima.

Priča je o Tara-i Reid, reporteru školskih novina koja se zaljubljuje u Van-a. Van Wilder kog glumi Ryan Renyolds ne razmišlja o završetku koledža i nakon sedme godine školovanja. U filmu National Lampoon’s Van Wilder nema preuveličavanja gegova i šale, samo puno humora. Likovi su interesantni i komični. Iskre dobrih nekadašnjih „školskih“ komedija daju dobro raspoloženje i u komediji National Lampoon’s Van Wilder. Van izgleda kao da previše voli svoju školu i ostaje toliko dugo godina u školi da i njegova priča počinje da bude univerzalnija, školska priča. Čini se kao da i koledž voli Van-a... Bez napora i nerealnih pokušaja filma da vas nasmeje, a osećajući prisnost sa likovima i Vi se smeškate gledajući Ryan Renyolds-a.

Veoma harizmatični likovi i okvir zabave u filmu su odlično odmereni. National Lampoon’s Van Wilder je komedija za uživanje. I ako podseća na klasične komedije, ne dostiže urnebesni nivo smeha i ako je veoma smešan film. National Lampoon’s Van Wilder daje dobra raspoloženje kao i mnogi filmovi o školskim danima.

Žanr:komedija, romansa
Godina:2002
Reziser:Walt Becker
Scenario:Brent Goldberg, David Wagner
Uloge:Ryan Reynolds, Tara Reid, Tim Matheson
Uzrast:R
Studio:Myriad Pictures
Zemlja:Nemačka
Jezik:Engleski
Trajanje:92 Minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...