•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nekadašnja Hurem juri Holivud i sarađuje sa Bred Pitom

Popularna turska glumica Merjem Uzerli, koju je proslavila uloga sultanije Hurem u "Sulejmanu Veličanstvenom" i dalje ne prestaje intrigirati javnost. Atraktivna glumica nemačkog porekla tada se povukla iz javnosti i u Berlinu uživa s petogodišnjom kćeri Larom.

Iako će ulogu Hurem teško ikada nadmašiti, Merjem se u nedavnom intervjuu osvrnula na svoju karijeru, koju želi nastaviti u Holivudu. Upravo zato, postoji i veza s jednim od najpoznatijih glumaca Bredom Pitom, pišu turski tabloidi.

Iako je nedavno otkrila da bi ulogu prihvatila i za sladoled, odbila je glavnu ulogu za novu tursku sapunicu "Razdvojeni".

"Ne padam na velike cifre. Uzalud dobra plata ako ne verujem u projekat", nedavno je izjavila, što ovaj potez izgleda i potvrđuje. Zadnjih meseci pokušava se nametnuti holivudskim producentima i glumcima američke A-liste, među kojima je Dženifer Lopez. Postala je i deo društveno-odgovornog projekta koji promoviše ženska prava, a među članovima je najistaknutiji Bred Pit.

Iako će ga možda i češće sretati, Merjem je priznala kako nije toliko oduševljena njime kao osobom. Turski tabloidi pišu kako mu zamera prljavu bitku s bivšom suprugom i glumicom Anđelinom Džoli za starateljstvo nad decom. Navode i da je rekla kako bi dobro razmislila pre nego što bi s njim stala pred kameru. Od Breda, koji se nije libio da iznosi prljavi veš iz braka s Angelinom, puno draži su joj džentlmeni.

Podsećamo, 36-godišnjakinja se proslavila ulogom sultanije Hurem u seriji "Sulejman Veličanstveni", a javnost se posebno zainteresovala za njen život kada je objavljeno da glumica odlazi iz serije zbog problema s depresijom.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....