•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nela Mihailović

Danijela „Nela“ Mihailović (Valjevo, 16. oktobar 1969) je srpska glumica.

Danijela je rođena u Valjevu gde je i završila osnovnu i Srednju medicinsku školu. Glumu je diplomirala na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu u klasi profesora Vladimira Jevtovića 1994. godine. Prvu ulogu je ostvarila u Narodnom pozorištu u Beogradu u predstavi „Katarina u Šekspirovoj Ukroćenoj goropadi“ koja je izvedena više od 100 puta, kao stipedista je igrala od 1993. a stalni član je postala 1994. godine. Igra i u Jugoslovenskom dramskom pozorištu i Ateljeu 212. Zapažene uloge je ostvarla u televizijskim serijama Stižu dolari i Selo gori a baba se češlja.

Udata je za kompozitora Vladimira Petrovića.

Filmografija:
1990.-te
1993. Nameštena soba
1998. Svirač Petrija
1998. Golubovića apoteka

2000.-te
2002. Klasa 2002
2002. Majstor
2003. Ilka
2003. Mali svet
2003. Crni Gruja
2003. Kazneni prostor 2
2004. Šarene kaže
2004. Skela
2004. Stižu dolari
2004. Crni Gruja 2
2004. Diši duboko
2005. Stvar srca
2005. Ljubav, navika, panika
2005-2006. Stižu dolari 2
2007. Crni Gruja i kamen mudrosti
2007. Ono naše što nekad bejaše
2008. Ranjeni orao
2007-2011. Selo gori, a baba se češlja (TV serija)
2009. Drug Crni u Narodnooslobodilačkoj borbi

2010.-te
2011. Cvat lipe na Balkanu (TV serija)
2011. Nepobedivo srce (TV serija)
2012. Led
2013. Na putu za Montevideo
2014. Tražim pomilovanje ili velika tajna

Iz Vikipedije, slobodne enciklopedije
Podeli:



Preporucujemo

Izložba „U gudurama Amerike“ u Bioskopu Balkan od...
Iščekivani filmovi koji su odloženi za 2022. godinu
Pogledajte prvi tizer filma "Ghostbusters: Afterlife"
Sutra počinje Proljetno izdanje Sarajevo Film Festivala:...
Uživanje za dvoje po ceni jedne ulaznice u Cineplexx...
Netflix otkupio dokumentarni serijal Kanyea Westa za 30...
Devet filmova u devet dana Proljetnog izdanja Sarajevo Film...
Dženifer Aniston postaje majka
Preminuo Džozef Siravo, zvezda Sopranovih
Najgore filmske adaptacije knjiga
Snimanje pete sezone serije "The Crown" počinje u julu
Evan Peters moguća glavna zvezda filma Ace Ventura 3 –...
Repertoar Cineplexx Niš bioskopa od 8. do 14. aprila
Pogledajte najnoviji trejler za "Black Widow" koji stiže u...
Od sutra za javnost otvorena izložba „Tragovi jednog...
Porodični vikend 3. i 4. aprila u bioskopu Vilin Grad
Ekipa filma House of Gucci dobija pojačanje
"Godzila protiv Konga" na putu da postane najuspešniji...
Izašao trejler za seriju "Loki"
Bred Pit, Harison Ford i Hali Beri među prezenterima...
Miloš Biković član žirija Filmskog festivala u Moskvi
Džordž R.R. Martin potpisao novi, višemilionski ugovor...
Održana dodela SAG nagrada: Dominacija serija "The Crown"...
Dobitnik BAFTA nagrade 'Još jedna tura' na repertoaru...
Snima se dokumentarni film Gligorićeva Mar del Plata –...
U ‘Jackass 4’ navodno neće biti zbog kršenja ugovora...
Hari i Megan najavili svoju prvu seriju za Netflix
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 8. do 14. aprila
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 1. do 7. aprila
Peti nastavak Indijane Džons najavljen za sledeće leto