•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nemir u srcu mom (Thunder in My Heart) - hvaljena švedska tinejdžerska serija na Pickbox NOW

Viaplay Select serije su novi dodatak na Pickbox NOW, a jedna od njih je i hvaljena tinejdžerska serija

Hvaljena švedska tinejdžerska serija Nemir u srcu mom (Thunder in My Heart, 2021 - ) je nova Viaplay Select serija koju vam toplo preporučujemo za gledanje na Pickbox NOW! Ova serija o odrastanju je prijatno iznenađenje švedske nove kinematografije, a glavna glumica Ejmi Dajmond, koja je ujedno i kreatorka serije, može da se pohvali nagradom Kristalen za najbolju glumicu u dramskoj seriji.

ZADIVLJUJUĆA PRIČA O ODRASTANJU U STOKHOLMU

Mlada glumica Ejmi Dajmond tumači glavnu ulogu 22-godišnje Sigrid, zvane Sige. Sige i njena grupa prijatelja su suočeni sa neočekivanim zahtevima odraslog doba dok pokušavaju da se pomire sa sopstvenim identitetom, svojim strastima i prošlošću. Plejada autentičnih i dopadljivih likova odmah će vas uvući u priču koja na istinit i zadivljujuć način pokazuje kako izgleda odrastati u Stokholmu.

Sigrid i Sem nikako ne uspevaju da pokažu svoje emocije jedno prema drugom. Oni odražavaju zaglavljenost u sivoj zoni gde ništa ne može da bude otvoreno ili stvarno i oboje se pretvaraju da je to potpuno normalno. Sigrid pokušava da sledi ove protivrečne i neizgovorene zakone odnosa, i donosi destruktivne odluke dok usput povređuje druge, ali i sebe.

"Biti u mogućnosti da realizujem ovu priču zajedno sa fantastičnom ekipom i predivnom glumačkom postavom koja otelotvoruje i oživljava likove je ostvarenje sna. Ovo je serija koju sam pisala pet godina kako bi imala snažan fokus na odrastanje i emancipaciju likova,” istakla je Ejmi Dajmond.

Osim nagrađene Ejmi Dajmond, glumačku postavu čine Aleksander Abdala, Julia Liskova, Maks Ulveson, Gustaf Hamarsten i Helen Sjoholm.

TINEJDŽERSKA SERIJA KOJA ODIŠE HUMOROM I SRCEM

Opisana kao drama-komedija o ljubavi i identitetu, sa mnogo humora i srca, ova hvaljena švedska serija se poredi sa serijom Girls Line Danam. Švedski kritičar Jakob Lundstrom napisao je da je to “serija koja s lupanjem srca probija svoj put do generacijskog glasa, gde su i žaljenje i urlik radosti vredne slušanja."

Celu prvu sezonu hvaljene tinejdžerske serije Nemir u srcu mom gledajte odmah na Pickbox NOW!

Podeli:



Preporucujemo