•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Netflix objavio trailer za novu Jurassic World seriju koja počinje 18. septembra

Netflix je objavio trailer za najnoviju animiranu seriju "Jurassic World: Camp Cretaceous" koji nam približava drugu stranu Isle Nublar, a što ćemo moći da gledamo od 18. septembra.

Jurassic World: Camp Cretaceous prati grupu od šest tinejdžera koji su zarobljeni na avanturističkom kampu na suprotnoj strani Isle Nublar. Radnja je naravno smeštena u Parku iz doba jure, a kako se događaji u filmu odvijaju i pojavljuju dinosaurusi, deca shvate da njihov opstanak zavisi upravo od njih samih.

Grupa tinejdžera će proći kroz mnoge emocije u svom opstanku, od osoba koje se ne poznaju postaće prijatelji i porodica. Tokom preživljavanja otkriće neke skrivene tajne i pretnje po celi svet.

U glumačkoj ekipi su Paul-Mikél Williams kao Darius, Jenna Ortega kao Brooklynn i Ryan Potter kao Kenji. Uz to, Raini Rodriguez glumi Sammy, Sean Giambrone Bena, Kausar Mohammed će glumiti Yaza, Jameela Jamil će biti Roxie, a Glen Powellova uloga je Dave.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...