•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Netflix odbio dokumentarac Olivera Stouna o Kenediju

Uprkos tome što je Netflix odbio dokumentarac Olivera Stouna o karijeri i ubistvu američkog predsjednika Džona F. Kendija, njega ćemo ipak gledati na ovogodišnjem festivalu u Kanu.

Poznati režiser, scenarista i producent tako se vraća temi koja je bila centralna i u njegovom igranom filmu “JFK” iz 1991. godine. Ovaj put naslov novog projekta glasi “JFK: Destiny Betrayed”, a Stoun je planirao da ga snimi još od 2019. godine.

Osim Netflixa, distribuciju je odbio i kanal National Geographic, navodno “zbog neodgovarajuće provere činjenica”, od strane autora.

Stoun je prvobitno najavio da će snimati dokumentarnu seriju, ali se, ipak, odlučio da sve smesti u jedan film. U saopštenju iz 2019. godine, on kaže da će “otkriti Kenedijeve akcije u vezi spoljne politike koje su bile revolucionarne na mnoge načine, a bile su posledica odluka o kojima je razmišljao i deset godina pre nego što je postao predsednik”.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...