•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Netflix otkrio da je "The Queen's Gambit" njihova najgledanija kratka serija do sada

Seriju "The Queen's Gambit" je u prve četiri nedelje prikazivanja na Netflixu pregledalo više od 62 miliona računa, što ju je podiglo na vrh liste najgledanijih "ograničenih" serija koje imaju samo jednu sezonu.

Netflixova nova serija o šahu je ujedno i njihova najgledanija ograničena serija do sada, saopšteno je. Ograničene serije su obično one koje priču uspeju završiti u okviru jedne sezone.

Uz to, otkako je serija premijerno prikazana na ovom streaming servisu, prodaja šahovskih tabli se povećala u svim delovima sveta.

Osim toga, Google je objavio informaciju da su pretraživanja za ključne reči "pravila šaha" u poslednje četiri sedmice češća nego u poslednjih devet godina.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...