•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Netflix predstavio jedinstven projekat: Epizode nove serije mogu se gledati bilo kojim redom

Netflixova nova serija "Kaleidoscope" (ranije nazvana "Jigsaw") donosi novo iskustvo gledanja jer će se njene epizode moći gledati bilo kojim redom.

Serija o pljački banke koja će na Netflixu biti dostupna prvog dana 2023. godine nudi nelinearnu strukturu epizoda, što znači da svako može odabrati redosled njihovog gledanja.

Netflix je predstavio trailer u kojem glumci i ekipa serije govore o "Kaleidoscopeu" kao slagalici. Međutim, detalji o tome kako se epizode odigravaju se i dalje čuvaju u tajnosti.

Budući da serija neće slediti tradicionalni redosled epizoda, verovatno je da će svaki deo priče biti dovoljno samostalan da ne bi bio zbunjujući u bilo kom redu gledanja.

Dalje se navodi da će "Kaleidoscope" biti poput zbirke od osam filmova koji će biti povezani zajedničkom pričom.

Seriju je kreirao Eric Garcia, a razvio izvršni producent Russell Fine. Glumačku postavu predvodi Giancarlo Esposito, zajedno s Paz Vegom, Rufusom Sewellom, Tati Gabrielle, Peterom Markom Kendallom, Rosaline Elbay, Jai Courtney, Nioushom Noor, Jordanom Mendozom, Soojeong Sonom i Hemky Maderom.

"Mogućnost da se krećete i posmatrate različitim redosledom daje vam drugačiji pogled na likove. Postoje pitanja koja će biti postavljena u jednoj epizodi, a odgovorena u drugoj. Isto tako, u epizodi koju gledate biće odgovori za koje ni ne znate da su odgovori na nešto dok ne vidite pitanje kada pogledate drugu epizodu", pojasnio je Eric Garcia.

Podeli:



Preporucujemo