•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Netflix sprema seriju o serijskom ubici poznatom kao Kanibal iz Milvokija

Glumac Evan Piters predstaviće jednog od najgorih američkih serijskih ubica u dolazećoj seriji striming servisa Netflix.

Glumac, najpoznatiji po ulogama u American Horror Story i filmovima X-Men, biće zadužen za ulogu Džefrija Damera u mini-seriji koju je razvio čuveni scenarista Rajan Marfi.

Nakon što je glumio prilično mračne i uznemirujuće likove u izuzetno uspešnoj antologijskoj seriji “Američka horor priča”, to će biti još jedna mentalno iscrpljujuća uloga za Pitersa, dok glumi jednog od najzloglasnijih američkih zločinaca.

Pod naslovom “Monster: The Jeffrey Dahmer Story”, ova mini-serija baviće se zločinima i žrtvama čoveka koji je postao poznat kao Kanibal iz Milvokija, te kako je policija u nekoliko navrata propustila priliku da uhapsi osumnjičenog.

Prema Deadlineu, serija će prikazati najmanje 10 primijera, kako su se vlasti približile hvatanju Damera, ali to nisu uspele zbog vlastitih propusta, što je bilo kobno za njegove brojne žrtve.

Podeli:



Preporucujemo