•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Netflixov 'The Ritual' obećava uzbudljivu planinarsku horor priču

Netflix aktivno snima novi sadržaj, a ljubitelji horora mogu se radovati novom filmu pod nazivom "The Ritual" koji je snimljen prema radnji nagrađivanog romana autora Adama Nevilla.

Popularna mreža najavila je "The Ritual" zanimljivim trailerom koji će vam držati pažnju jednako kao i film. U traileru je prikazana mala grupa planinara čije putovanje se pretvara u noćnu moru.

"The Ritual" se odvija oko četiri stara prijatelja iz studentskih dana koji se ponovo okupljaju nakon tragične smrti jednog od njihovih najboljih prijatelja. Tokom planinarenja kroz skandinavsku divljinu jedna prečica će ih odvesti na krivi put, gde će ih pratiti drevno zlo iz staronordijskih legendi.

Film je režirao David Bruckner, a scenario potpisuje Joe Barton. U filmu glume Rafe Spall, Robert James-Collier, Sam Troughton i Arsher Ali.

Horor "The Ritual" premijerno je prikazan na Toronto International Film Festivalu, a Netflix počinje prikazivanje filma od 9. februara.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...